Café Découverte pune pe masă cafeaua de specialitate și invită două industrii strâns legate, cea a designului și cea a cafenelelor, la o discuție despre cum se influențează reciproc și cum pot să colaboreze mai bine.

Invitații Café Découverte sunt Bogdan Georgescu (Mabo Coffee Roasters), Răzvan Popa (Boiler Coffeeshop), Teodora Pitiș (Sloane Coffee), Bogdan Ciocian (Meron) și Vlad Drînceanu (Bad Habits).

Café Découverte își propune să fie un dialog despre provocările prezentului și despre cum poate contribui designul la conturarea de viitoruri alternative în industria ospitalității.

Programul Café Découverte

Sâmbătă (27 mai) & Duminică (28 mai)

11:00 coffee & friends

13:00 panel talk

15:00 coffee & more

Participarea este gratuită în baza înscrierii pe site-ul https://decouverte.441designstudio.com/.

441 Design Powerhouse, inițiatorul serie Découverte, o serie de evenimente dedicate designului și businessurilor HoReCa, este o agentie de creație specializata în branding, design graphic și arhitectură de interior.

Café Découverte, prima întâlnire dintr-o serie de evenimente dedicate colaborării dintre design și industria ospitalității, are loc pe 27 și 28 mai, la Atelier 030202, din București (Strada Sfânta Vineri 11).