Un tracker de health & fitness de la Fitbit poate fi un cadou perfect cu ocazia zilei de 8 martie, îmbinând utilul, plăcutul și inovația sub forma unor bijuterii high-tech cu numeroase avantaje pentru sănătate și cu funcții speciale pentru femei.

Fitbit Sense

Fitbit Sense e pentru persoanele puternice și calculate care caută mereu să optimizeze fiecare aspect al vieții personale și profesionale. Este un smartwatch extraordinar de complex ce aduce tehnologii de ultimă oră, atât la exterior cât și la interior, pentru a ajuta la monitorizarea activității fizice, a somnului, a sănătății inimii și a stresului.

Fitbit Sense e un cadou de 8 martie care poate ajuta la îmbunătățirea stării fizice și psihice și a sănătății generale ca întreg, oferind toți senzorii și toate funcțiile software de care ar putea avea nevoie oricine pentru a se menține în formă, pentru a dormi mai bine și pentru a se relaxa mai eficient.

Vine cu senzor dedicat pentru ECG, care monitorizează sănătatea inimii, dar și cu senzor SpO2, pentru monitorizarea nivelului de oxigen din sânge. Sense are și un senzor pentru măsurarea nivelului de stres, iar acoperirea ecranului cu palma pentru câteva minute va genera un raport bazat pe reacțiile pielii. Încorporează și un senzor de temperatură, ce arată fluctuațiile temperaturii la nivelul pielii din timpul somnului.

Și pentru că Fitibit Sense e un smartwatch în adevăratul sens al cuvântului, îl poți face cadou și femeii din viața ta care vrea să fie mereu conectată la lucrurile importante, care nu vrea să rateze niciun apel important și niciun email care necesită un răspuns urgent. Bateria ține 5 zile, ecranul e superb, iar designul se potrivește la orice ținută, deci va fi un gadget apreciat.

Fitbit Sense este disponibil aici și beneficiază de o reducere substanțială în această perioadă, ca să oferi un cadou de Ziua Femeii cu adevărat deosebit

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 aduce multe dintre caracteristicile lui Sense într-un pachet foarte elegant, dar mai accesibil. Are tot ce-i trebuie pentru fitness, adică senzor SpO2, senzor de puls și GPS și știe să monitorizeze și somnul și să ajute la crearea unor obiceiuri zilnice sănătoase.

E și el rezistent la apă, deci numai bun de purtat și la piscină, când vremea o va permite, și are și toate funcțiile smart pe care și le-ar putea dori cineva de la un astfel de dispozitiv. În plus, e și ușor de personalizat, prin schimbarea fețelor de ceas, dar și a curelelor, pentru a se potrivi perfect în orice ocazie și în orice context.

Poți face cadou un Fitbit Versa 3 achiziționându-l de aici, la un preț special.

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 e o brățară de fitness cu aspectul unui smartwatch și se potrivește bine pe orice încheietură, mulțumită aspectului său delicat. Aduce tot ce ai putea avea nevoie în materie de monitorizare a activității fizice, inclusiv GPS și rezistență la apă, și e un cadou perfect pentru femeia din viața ta care vrea să își îmbunătățească antrenamentele, fie că le face la sală, în parc sau în bazinul de înot.

Bateria ține o săptămână întreagă, iar brățara vine și cu funcția Fitbit Pay, prezentă și la modelele de mai sus, dar și integrarea cu Spotify, pentru plăți de la încheietură și schimbarea melodiilor fără manevrarea smartphone-ului.

Cumpără Fitbit Charge 4 de aici și fă-l cadou de 8 martie unei persoane dragi.

Fitbit Inspire 2

Inspire 2 e o brățară de fitness ca un mărțișor inteligent. E mică și discretă, dar cu o baterie mare care ține circa 10 zile. Monitorizează somnul și activitatea fizică, dar are și funcții de monitorizare a ciclului menstrual, la fel ca toate modelele de Fitbit prezentate în acest articol. E cel mai de bază gadget din această listă, dar e un cadou perfect de 8 martie pe care să-l oferi unei persoane care face primii pași în lumea dispozitivelor de fitness conectate.

Fitbit Inspire 2 are un preț foarte accesibil și îl poți cumpăra de aici.