Jucăriile sunt bucuria celor mici, iar 1 iunie este una dintre zilele din an în care așteaptă o surpriză. Dacă nu ați avut încă timp să îi luați ceva, găsiți mai jos câteva sugestii de cadouri de Ziua Copilului.

Cadou de 1 iunie - Tabletă LCD pentru scris și desenat

Datorită ecranului LCD sensibil la atingere și creionului tip stylus ușor de utilizat, tableta este perfectă atât pentru a scrie sau pentru a lua notițe, cât și pentru a desena. Acest gadget pentru copii este ideal pentru orice activitate creativă sau recreativă, indiferent de vârsta utilizatorului. Copiii pot să scrie, să deseneze, să exerseze scrisul încă din perioada preșcolară și să folosească tableta pentru a învăța mai ușor. Funcționează pe baza unei baterii care asigură o autonomie de până la 2 ani. Tableta pentru copii poate fi comandată de aici.

Cadouri de Ziua copilului - roboți inteligenți

Cei care nu își pot lua un animal de companie, din diverse motive, pot alege un roboțel care să se comporte ca un câine real. Robot Dog este un câine inteligent fabricat din plastic lucios durabil. Câinele se mișcă în mod activ, aproape ca unul viu. Îi place să se joace și să-și asculte stăpânul. Execută comenzi de la telecomandă: latră vesel, aleargă rapid, se întoarce și se ridică, se rotește în jurul său, se culcă și dă din coadă, exact ca un animal de companie adevărat. Acest cățeluș va deveni o jucărie preferată și un prieten al copilului. Îl puteți cumpăra de aici.

O altă jucărie pentru copii din aceeași gamă este acest robot Star Wars, construit dintr-un cap și o sferă conectată prin magnetism. Sfera se poate roti în direcții diferite, în timp ce capul rămâne în aceeași poziție. Puteți să ascultați muzică, să va bucurați de efectul de lumină cu LED-uri și să dansați cu cel mic pe timp de noapte. În plus, robotul inteligent pentru copii poate demonstra o serie de mișcări. Robotul Start Wars se găsește aici.

Cadouri de 1 iunie - mașini electrice și biciclete din lemn

Mașinuța electrică pentru copii, cu telecomandă, Mappy, îi va oferi copilului momente de neuitat alături de prietenii lui. Viteză în linie dreaptă, viraje, frânări, manevre cu spatele - orice este posibil cu mașinuța electrică. Dacă cel mic nu se descurcă încă „la volan”, aveți posibilitatea să o controlați prin telecomanda inclusă. Mașina este acționată cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon, și este echipată cu melodii polifonice, intrare MP3 player și lumini cu LED-uri. Poate fi cumpărată de aici.

Dacă vreți să îi dezvoltați celui mic un spirit sustenabil de la o vârstă fragedă, îi puteți lua o bicicletă din lemn fără pedale. Este o alternativă la bicicletele clasice cu pedale și permite plimbarea copilului de la o vârstă mică, deoarece înaintarea și echilibrul se face cu piciorușele lui. Este recomandată pentru copii de peste 3 ani. Scaunul este ajustabil, are un șezut confortabil acoperit cu piele. Bicicleta din lemn pentru copii poate fi comandată de aici.

Vezi aici mai multe recomandări decadouri de 1 iunie: gadgeturi și jocuri educative pentru copii.