Dacă nu ești printre cei care consideră că sărbătoarea iubirii este una pur comercială și îți place să cumperi cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el, este aproape imposibil să dai greș cu niște gadgeturi, mai ales că acum totul se învârte în jurul tehnologiei. Chiar dacă suntem deja în ajun de Ziua Îndrăgostiților și nu vei primi comanda la timp, profită de faptul că găsești aceste gadgeturi la reducere, așa că poți organiza o cină romantică, iar cadoul vine mai târziu.

Boxă inteligentă Google Home mini

Google Home Mini este un dispozitiv compact și multifuncțional. Îl poate folosi pentru a asculta muzică și, în același timp, se poate bucura de un asistent personal performant, care îl va ține la curent cu ultimele știri, prognoza meteo și îi va aminti de întâlnirile programate. Cu Google Home mini poți să setezi o alarmă, să pui muzică sau închizi lumina înainte de somn. Compatibilă cu Chromecast, Nest și Philips Hue, poate să pună conținut direct pe televizor sau să schimbe temperatura de la termostat. În plus, datorită faptului că Google este cel mai mare motor de căutare din lume, boxa inteligentă Google Home Mini poate răspunde prompt la orice comandă. O cumperi de aici, redusă cu 19%.

Consola Sony Playstation Classic

Mulți tineri preferă ca după o zi de muncă să se relaxeze acasă, așa că această consolă poate fi trecută cu ușurință pe lista de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el. Consola Sony Playstation Classic a fost una dintre cele mai dispozitive din categoria sa în 2018. Aceasta este dotată cu două controlere cu fir, un cablu HDMI pentru conectarea la televizor, plus un card de memorie virtuală pentru a-și salva aventurile în timp ce schimbă jocurile. În plus, vine la pachet cu cele 20 de jocuri originale disponibile pe mini-consola PlayStation Classic, printre care Metal Gear Solid, Grand Theft Auto și Resident Evil Director's Cut. Consola Sony PlayStation Classic este acum la reducere cu 40% și o poți cumpăra de aici.

Brățara de fitness Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3, cel mai performant model de brățară inteligentă din familia de produse Charge de până acum. Brățara monitorizează peste 15 tipuri de exerciții ce pot fi setate în funcție de obiectivele fiecărui utilizator și oferă o autonomie extinsă a bateriei de până la 7 zile. Charge 3 are rezistență la apă până la 50 de metri. În plus, Fitbit a introdus și monitorizarea stagiilor de somn. Dacă te convinge că este o alegere bună pentru a fi pusă pe lista de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el, poți comanda brățara aici.

Drona iDrone

Partenerul tău este pasionat de călătorii, îi place să experimenteze cu noi gadgeturi de filmare și crezi că va aprecia un astfel de cadou, atunci iDrone nu trebuie să fie printre opțiunile tale de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el. Drona poate fi controlată cu telecomanda, aceasta filmează și transmite imaginea live pe telefon prin Wifi. Este simplu de utilizat, întrucât decolarea și aterizarea se face automat, doar prin apăsarea unui buton. iDrone este dotată cu o cameră video care filmează și face poze spectaculoase de la înălțime și transmite imagini în timp real pe telefon, având o rază de acțiune de până la 50 de metri. O găsești redusă cu 25% și poate fi comandată aici.