Este vorba despre Cleany.ro, acest serviciu fiind integrat în platforma Casta.ro în categoria Curățenie (pe platformă sunt disponibile și categoriile Imobiliare și Design Interior), sub denumirea Casta Clean.

Suma investită de Casta.ro, o platformă care ”își propune să facă procesul de vânzare și cumpărare a unui apartament mai transparent și mai clar pentru toate părțile implicate”, în Cleany se ridică la 150.000 de euro.

Cleany a fost fondat în 2017 de doi studenți la Electronică, Alex Pană și Alex Nicoară, din dorința de a scăpa de gura mamei care urma să vină în vizită și să vadă că nu au casa curată. Opt luni mai târziu, în proiectul Cleany li s-a alaturat Dan Bina, student și el la Automatică. În februarie 2018 au lansat site-ul și aplicația și de atunci au efectuat peste 2.000 de curățenii în București.

"După lansarea agenției imobiliare online, am descoperit o cerere imensă de servicii de curățenie. Singurul jucător din piață de curățenie care folosește tehnologia pentru eficientizarea muncii agenților s-a dovedit a fi Cleany. După ce am testat în propriul apartament serviciile acestora, decizia de investiție a venit de la sine", spune Călin Fusu, citat de AdPlayers.

"Investiția din partea Casta ne va permite să accelerăm procesul de expansiune a serviciilor noastre atât în București cât și în alte orașe, dar și să creăm o platforma pentru proprietari combinând serviciile oferite", a declarat Alex Pană, fondator Cleany.

Serviciul Casta Clean este disponibil în București și Cluj, iar prețul pentru servicii de curățenie săptămânale, pe baza unui abonament lunar pornește de la 100 de lei pentru apartamente de o cameră și ajunge la 180 de lei pentru un apartament cu 4 camere.