Acest device este potrivit pentru orice tip de spațiu, indiferent dacă este în exterior sau în interior. Cu ajutorul camerei utilizatorii pot urmări ce se întâmplă în orice colț al casei sau chiar cine sună la ușa de la intrare. Pentru a fi activată, camera trebuie așezată în locul pe care doriți să îl supravegheați și trebuie conectată cu aplicația Logi Circle. Există o aplicație de mobil, disponibilă atât pe dispozitivele cu Android, cât și pe iPhone-uri, precum și o aplicație web. Sunt disponibile două modele Circle 2, wireless și cu cablu.

Fiecare cameră Circle 2 este prevăzută cu 24 de ore de stocare gratuită și securizată, iar pentru mai multe opțiuni de stocare există două planuri Circle Safe disponibile. Circle Safe Basic oferă o perioadă de stocare de 14 zile, iar Circle Safe Premium oferă o perioadă de stocare de 31 de zile și caracteristici suplimentare, cum ar fi zone de mișcare personalizate și detectarea persoanelor.

Suporturi și accesorii compatibile:

  • Suport de montare pe geam: Utilizatorii pot atașa suportul pentru geam la cameră și plasa pe orice panou de sticlă. Astfel pot urmări activitatea de afară stând confortabil în casă.
  • Suportul de montare pe perete permite supravegherea locuinței din orice colț al casei.
  • Extensie Weatherproof: Carcasa rezistentă la intemperii asigură siguranța cablurilor chiar și în exterior, indiferent de condițiile meteorologice.
  • Baterie reîncărcabilă: bateria reîncărcabilă de rezervă dispune de o autonomie de până la 3 luni, astfel încât utilizatorii pot schimba rapid acumulatorul wireless și să îl pună la încărcat.

Logitech Circle 2 dispune de streaming nelimitat la rezoluție de 1080p HD, vizionare pe timp de noapte, lentilă cu unghi larg de acoperire de 180 de grade și redare audio în ambele sensuri pentru susținerea unei conversații.

Camera Logitech Circle 2 este disponibilă la un preț recomandat de 899 lei, versiunea cu fir, și 999 lei, versiunea wireless. Prețul accesoriilor variază între 135 lei și 270 lei.