Odată cu adoptarea rapidă a muncii hibride și a echipelor dispersate geografic, menținerea unei comunicări și colaborări eficiente este mai importantă ca niciodată.

Pe măsură ce stilurile de lucru se diversifică și devin mai flexibile, devenind din ce în ce mai populare, companiile vor trebui să găsească o modalitate mai bună de a conecta angajații, indiferent dacă aceștia se află la birou sau acasă.

Cu ajutorul Meeting Owl Pro, echipele pot beneficia de o experiență de colaborare la fel de productivă ca cea avută față în față. Având la bază tehnologia brevetată de Owl Labs, Meeting Owl Pro focalizează automat asupra persoanei care vorbește într-o încăpere, folosind indicii audio și video de la camera cu rezoluție HD si câmp vizual de 360°, precum și de la cele opt microfoane și trei difuzoare, care au o rază de captare de cinci metri.

Prin intermediul acestei tehnologii, dispozitivul inteligent poate crea o experiență complet imersivă, pentru toți participanții implicați, fiind, de asemenea, compatibil cu toate platformele populare de videoconferință.

Meeting Owl Pro are funcții care simplifică colaborarea virtuală și ajută companiile și angajații din sistemul educațional să colaboreze mai bine.

Digital Whiteboard este o funcție Meeting Owl Pro care permite utilizatorilor să transforme Meeting Owl Stage View într-o tablă albă, live. În timp ce scriu și desenează pe un iPad, participanții aflați la distanță pot vedea mai clar notițele și pot colabora în timp real cu cei prezenți într-un birou fizic. Această funcție facilitează procesul de creatie și învățarea hibridă, fiind de un real ajutor pentru echipele din cadrul companiilor, dar și pentru profesori.

Aplicația Meeting Owl Tablet facilitează gestionarea și optimizarea experienței Meeting Owl Pro folosind un iPad pentru a îmbunătăți colaborarea și învățarea hibridă.

Cu Owl Connect, un produs premiat la CES 2021, utilizatorii pot conecta două dispozitive Meeting Owl Pro în aceeași cameră pentru a crește raza de captare video și audio cu 2,5 metri în orice direcție. Aceștia pot vedea și auzi mai clar toți participanții din încăpere, cu sunet și video extins la 360°.

Cu ajutorul funcției Presenter Enhance, Meeting Owl Pro se adaptează rapid la reacțiile prezentatorului. În comparație cu modul implicit Meeting Owl, Presenter Enhance învață sala în mod diferit și pune accentul pe mișcare pentru a urmări prezentatorul în timpul discuției.

Produsele Owl Labs sunt folosite la nivel global de către 50.000 de companii, inclusiv de către Nike, Ogilvy și în peste 2000 de școli și universități precum Harvard și MIT. Owl Labs ajută companii din întreaga lume să reimagineze viitorul locului de muncă.

Owl Labs este o companie de tehnologie colaborativă care revoluționează modul în care ne conectăm. Owl Labs creează experiențe imersive pentru întâlnirile hibride și virtuale de astăzi.

Produsul emblematic al companiei, premiatul Meeting Owl, este dotat cu o cameră cu câmp vizual de 360 de grade, un microfon și un difuzor, compatibile cu Wi-Fi, cu tehnologie proprie și cu un zoom automat care răspunde în funcție de persoana care vorbește. În 2020, Meeting Owl Pro a fost inclus în topul TIME al celor mai bune 100 de inovații.