Mai mult, pentru ca mașina ta să fie protejată și tu să fii în control, chiar și atunci când nu eșți la volan, funcția Mod Parcare Inteligent înregistrează pentru tine eventualele incidente, iar pentru o supraveghere permanentă, kitul de alimentare Nextbase este soluția ideală.

Nextbase 622GW, cea mai perfomantă cameră de bord din Seria 2, folosește algoritmi integrați pentru a oferi o imagine de o calitate superioară în orice situație, chiar și în condiții precare ale drumului sau în condiții meteo dificile precum ceața, ninsoarea sau ploaia, care devin un impediment în identificarea vehiculelor și a plăcuțelor de înmatriculare în cazul incidentelor.

Dincolo de posibilitatea de a genera imagini clare spre a fi vizualizate de șofer și de cei implicați în anchetarea unui accident în trafic, camerele Nextbase pot înregistra coordonatele GPS, data și ora, dar și informații despre viteză.

Mai mult, traseul poate fi vizualizat ulterior în Google Maps cu ajutorul aplicației MyNextbaseTM, disponibilă gratuit atât pentru iOS, cât și pentru Android. De asemenea, camerele de bord dispun de cea mai bună conectivitate Wi-Fi și BluetoothTM, permițând sincronizarea rapidă a acestora cu smartphone-ul, grație funcției AutoSync. Șoferii pot descărca imaginile direct pe smartphone și le pot împărtăși cu prietenii și familia sau le pot trimite mai ușor către firmele de asigurări, utilizând aplicația MyNextbaseTM.

Pentru clienții care își doresc protecție suplimentară, Nextbase este primul producător care oferă posibilitatea de a conecta trei module la camera de bord: camera spate cu montare pe lunetă, camera cu vedere în cabină și camera cu vedere în spate. De asemenea, Nextbase oferă și o gamă largă de accesorii pentru a asigura utilizarea optimă a camerelor, cum ar fi carduri SD de calitate superioară, filtru de polarizare, kit de alimentare permanentă, chiar și huse de transport.

Noile modele Nextbase sunt disponibile prin intermediul Falcon Electronics, distribuitorul oficial Nextbase în România și prin intermediul partenerilor acestuia, respectiv rețeaua națională de importatori și concesionari auto, principalele magazine și ateliere specializate auto, rețelele de retail Altex și Media Galaxy, magazinele online eMag, F64, cel.ro. Produsele sunt disponibile și prin rețeaua proprie de puncte de vânzare din București, Cluj, Brașov, Timișoara și Iași, dar și prin magazinul online store.falcon.ro