Evenimentul OPPO INNO DAY 2021 se va desfășura între 14 și 15 decembrie, atât online cât și offline. Pe parcursul celor două zile, participanții vor afla strategiile de dezvoltare și direcțiile de cercetare prezenatte de către Tony Chen, Fondator și CEO OPPO, dar, în același timp, vor avea ocazia să decopere noua unitate de procesare AI și ochelarii inteligenți.

Evenimentul OPPO INNO DAY 2021 va reprezenta cadrul perfect pentru a prezenta noile tehnologii inovatoare precum Camera Retractabilă și conceptul Omului Digital, dar și alte descoperiri din domeniul imagisticii, inteligenței artificiale, realității augmentate și a rețelelor 5G.

Încă de la prima sa ediție din 2019, OPPO INNO DAY a reprezentat evenimentul principal de lansare a inovațiilor companiei. Prima ediție a avut ca elemente principale prima generație de ochelari AR, echipamentul CPE și noile smartwatch-uri OPPO Watch.

Anul trecut, OPPO a prezentat trei produse: primul smartphone rulabil OPPO X 2021, o nouă ediție a ochelarilor AR și aplicația de realitate augmentată CybeReal. Anul acesta OPPO va continua tradiția și va prezenta cele mai noi realizări ale companiei care vor propulsa evoluția tehnologiilor mai mult ca niciodată.

Toți cei interesați de OPPO INNO DAY 2021 pot accesa evenimentul online, în perioada 14-15 decembrie 2021, creându-și un avatar personalizat.