Premiile campaniei constau în: o tabletă Lenovo M10 pe zi, un Lenovo IdeaPad pe săptămână și marele premiu al campaniei promoționale, un telefon razr 5G Blush Gold.

În campanie intră toate telefoanele Motorola achiziționate în perioada 1-20 decembrie, al căror cod IMEI este înscris pe www.castigacumotorola.ro, alături de dovada plății.

Prin #hellocadouri, Motorola se adresează atât celor care sunt în căutarea unui cadou pentru cineva drag, cât și celor care iau în considerare schimbarea telefonului, oferind posibilitatea câștigării unui premiu în fiecare zi. Motorola propune utilizatorilor un portofoliu extins de telefoane mobile inteligente cu specificații de top. De la telefoane de buget, la cele din gama medie și până la flagship-uri și telefoane premium, Motorola oferă o soluție viabilă indiferent de criteriile de alegere a unui nou terminal și de bugetul alocat, prin telefoanele din gama e, gama g, seria one, seria edge sau prin noul razr 5G.

De-a lungul timpului, Motorola a adus în atenția publicului o serie de telefoane atractive la un preț accesibil, printr-o configurație hardware care rulează fără probleme actualizările sistemului de operare și ale aplicațiilor, cu specificații tehnice de top, care de multe ori rivalizează cu cele de pe telefoanele de tip flagship. De asemenea, compania s-a remarcat prin păstrarea standardului ridicat pentru toate modelele, majoritatea telefoanelor din portofoliu fiind un best buy prin raportul calitate-preț foarte bun.

Indiferent de dispozitivul achiziționat, luna aceasta aduce șansa câștigării unuia dintre cele 3 categorii de premii:

  • 20 de tablete Lenovo TAB M10 TB-X606X
  • 3 laptop-uri Lenovo IdeaPad 314IIL05
  • marele premiu, un telefon Motorola Razr 5G Blush Gold

Campania este valabilă în perioada 1-20 decembrie 2020. Pentru mai multe informații despre desfășurare și înscriere puteți accesa www.castigacumotorola.ro.