Campania UberIceCream se desfășoară pentru al treilea an consecutiv în București și pentru prima dată în celelalte trei orașe în care serviciul UBER este disponibil, Cluj-Napoca, Timișoara și Brașov.

Pe 24 august, în intervalul 11:00 - 14:00, utilizatorii UBER vor putea comanda gratuit înghețată direct din aplicație.

Anul acesta, înghețata vine din Suceava și este oferită de Betty Ice, cel mai mare producător românesc de înghețată, înființată în 1994 de către familia Armenean.

”Anul acesta am lansat cinci produse noi, din gama noastră de top, care vor putea fi încercate gratuit de toți cei care comandă UberIceCream”, a declarat Kevin Armenean, director tehnic Betty Ice.

Cei care nu au încercat serviciul Uber până acum beneficiază și de o primă cursă Uber gratuită dacă își fac cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional BettyIce.

UberIceCream este una dintre cele mai cunoscute și iubite campanii Uber. A început în 2012, cu livrări de înghețată în șapte orașe din Statele Unite și a crescut de la an la an: 33 de orașe din 10 țări în 2013, 144 de orașe din 38 de țări în 2014, 254 de orașe din 58 de țări în 2015 și peste 400 de orașe din 69 de țări în 2016.

Cum funcționează?

  • Deschide aplicația Uber joi, 24 august, în intervalul orar 11:00 - 14:00
  • În partea de jos a ecranului va apărea un card special “UberIceCream” – apasă pe săgeata din dreapta și se va deschide automat ecranul principal de comandă
  • Dacă ai permis accesul aplicației la serviciile de localizare, adresa va fi setată automat în locul în care te afli.
  • În caz contrar, sau dacă vrei să comanzi la o altă adresă, setează manual adresa apăsând pe săgeata din dreptul adresei, de pe hartă
  • Apasă butonul “Comandă UberIceCream”: un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a-ți aduce gratuit înghețată.