În ce constă unicitatea acestei idei de afaceri în România ? În primul rând, lumânările produse în cadrul atelierului vor avea o semnificație aparte în viețile clienților, întrucât vor fi implicați în procesul de manufacturare al lumânărilor, alegând combinațiile de arome preferate.

Totodată, Candlelier își propune să ofere clienților un concept nou în România, și anume Candle Bar, prin servicii de consiliere individuale dedicate celor care își doresc personalizarea unei lumânări parfumate.

Andreea intenționează să deruleze în cadrul Candle Bar-ului diferite evenimente, cu tematici diferite, inclusiv să dezvolte comunități de persoane interesate de dezvoltarea unor modele de business sustenabil.

Candlelier va dezvolta o gamă variată de lumânări handmade, eco-friendly, non-toxice, create din cea mai pură formă a cerii de soia, acompaniată de arome naturale, mixate în combinații originale de antreprenoare, echipa sa și clienții atelierului.

Compania își asumă misiunea de a oferi clienților unicitatea produsului, dată de posibilitatea propriei alegeri asupra esențelor, parfumantelor, extractelor și a tipului de ceară folosită.

Analiza experienței clienților din cadrul Candle Bar și a atelierelor va fi importantă pentru antreprenoare, pentru a observa ce componente ale promisiunii de valoare aduc beneficii tangibile brandului Candlelier, prin raportare la gradul de retenție, dar și de achiziție de noi clienți.

Echipa Candlelier își va focaliza atenția atât pe inovarea de produs, prin atenția pe care o va acorda clienților, cât și pe inovarea comunitară, prin aportul pe care-l vor aduce la proiectele desfășurate în Galați. Succesul acestui proiect antreprenorial la nivel local va asigura premisele scalării la nivel național. Visul antreprenoarei este ca în următorii cinci ani, atelierele Candlelier să se regăsească în cele mai importante orașe din România. Acest vis poate deveni realitate prin respectarea promisiunii făcute clienților.

Chiar dacă nu s-a lansat oficial atelierul și magazinul online, antreprenoarea a donat primele lumânări produse în atelierul său magic unei cauze nobile, și anume o tabără de vară dedicată elevilor de liceu ce provin din medii defavorizate, prin care 15 elevi din zona de Sud-Est a României, ale căror rezultate la învățătură sunt excepționale, vor beneficia de un program intensiv de educație financiară și antreprenorială, prin programul EMPREYouth, implementat de Asociația Pentru Antreprenoriat din România (APAR).