Noile modele de camere video pot fi folosite în numeroase domenii, inclusiv la evenimente corporate, evenimente educaţionale sau documentare. Cu înregistrare 4K la calitate excepţională, Streaming HD UVC via USB-C şi funcţii avansate de focalizare automată şi detectare a feţei, aceste modele oferă performanţă profesională. Toate modelele permit înregistrarea în format MP4, iar cele patru camere profesionale oferă înregistrare în format XF-AVC pentru compatibilitate cu aplicaţiile de televiziune.

Filmare 4K de înaltă calitate

Cu ajutorul gamei de camere video compacte Canon, creatorii de conţinut pot înregistra cu uşurinţă imagini 4K superbe în orice situaţie. Folosind procesorul de imagine DIGIC DV6 şi senzorul CMOS de 1/2,3 inci, respectiv senzorul CMOS de 1,0 inci, XA65/XA60 şi XA75/XA70 pot înregistra imagini 4K UHD şi Full HD cu supraeşantionare pentru calitate HD deosebită, fiind perfecte pentru numeroase situaţii de înregistrare. Datorită design-ului optic inteligent Canon, noile modele oferă funcţii de zoom impresionante într-un corp compact. Folosind distanţele focale echivalente 35 mm, XA65/XA60 oferă un zoom optic de 20x, iar XA75/XA70 oferă un zoom de 15x. Toate modelele profesionale oferă zoom digital de 40x, zoom-ul combinat ajungând la 800x pentru XA65/XA60 şi la 600x pentru XA75/XA70. Cu funcţii video impecabile, aceste camere au fost gândite pentru un mod de funcţionare îmbunătăţit cu ajutorul noului monitor LCD tactil de 3,5 inci şi vizorului electronic de înaltă rezoluţie.

Focalizare precisă, înregistrare clară

Folosind sistemele Canon pentru focalizare automată precisă ale camerelor XA65/XA60 şi XA75/XA70, creatorii de conţinut au garanţia că pot menţine focalizarea pe subiect şi pot urmări acţiunea fără probleme. XA75/XA70 oferă Dual Pixel CMOS AF pentru focalizare rapidă şi clară, în timp ce Dual Pixel Focus Guide facilitează focalizarea manuală pe un anumit subiect. Camerele XA65/XA60 folosesc un sistem AF hibrid pentru focalizare precisă chiar şi în condiţii de luminozitate redusă. Toate modelele oferă viteze de focalizare reglabile pentru AF rapid sau lin, care pot fi controlate cu ajutorul afişajului LCD de 3,5 inci, permiţându-le operatorilor să seteze uşor focalizarea prin atingerea unui punct AF. Pentru mai multă precizie şi flexibilitate, mai ales în mediile aglomerate, în care operatorii trebuie să menţină subiectul în cadru, aceste modele oferă AF cu Detectarea feţei şi Urmărirea feţei. Toate modelele oferă focalizare manuală, care poate fi setată fie de la inelul de focalizare/zoom, fie de la inelul de control de pe obiectivul camerelor XA75/XA70. Folosind stabilizarea imaginii pe 5 axe, aceste modele înregistrează imagini precise şi clare.

Formate de înregistrare versatile

Oferind multiple opţiuni de înregistrare, XA65/XA60 şi XA75/XA70 se integrează uşor în fluxurile de lucru profesionale, fie că înregistrează XF-AVC 4K UHD 160Mbps la 25P pentru televiziuni sau că folosesc codec-ul MP4 4K UHD 150Mbps la 25P pentru fişiere mai mici şi comprimate. Cu o gamă extinsă de opţiuni de înregistrare profesională, inclusiv Înregistrare lentă şi rapidă, înregistrare cu afişare pe ecran cu includerea datei şi orei în fişierul video şi un mod cu infraroşu pentru înregistrarea imaginilor în întuneric, camerele pot fi folosite în numeroase situaţii. De asemenea, acestea pot fi integrate cu uşurinţă în producţii cu mai multe camere, datorită meniului Imagine Personalizată, permiţând utilizatorilor să obţină culori identice cu cele produse de alte camere Canon. Pentru sunet profesional, XA65/XA60 şi XA75/XA70 au două intrări audio XLR şi PCM linear cu 4 canale pentru setarea nivelului de înregistrare şi a sensibilităţii.

Opţiuni pentru conectivitate îmbunătăţită

Noile camere video profesionale Canon oferă o gamă extinsă de opţiuni de conectivitate, pentru a permite transmisia simplă şi rapidă a imaginilor de înaltă rezoluţie. XA65/XA60 şi XA75/XA70 pot transmite imagini HD UVC via USB-Ci cu ajutorul unui calculator, ideal pentru instituţii educaţionale sau lăcaşuri de cult care oferă tot mai des servicii virtuale, pe lângă cele cu prezenţă fizică. Toate modelele folosesc ieşire HDMI şi înregistrare duală şi continuă datorită slotului SD dublu, iar XA65 şi XA75 oferă în plus ieşire 3G-SDI.

Camera pentru cineaști

Gândită pentru cineaştii şi creatorii de documentare amatori, LEGRIA HF G70 este o cameră video multifuncţională care oferă funcţii profesionale într-o formă uşor de folosit, astfel încât utilizatorii să obţină rezultate remarcabile. Folosind un senzor CMOS de 1/2,3 inci şi un obiectiv de calitate deosebită cu zoom optic 20x, această cameră video înregistrează 4K UHD în format MP4 şi HD cu supraeşantionare, pentru rezoluţie video impecabilă. Ieşirile HDMI şi USB-C le permit utilizatorilor să transforme LEGRIA HF G70 într-o cameră web care poate fi folosită la apeluri video de înaltă calitate şi la partajarea de conţinut online. De asemenea, sunt disponibile moduri de scene suplimentare, inclusiv modul nocturn, modul de înregistrare cu afişare pe ecran şi modul scenă audio, care permite adaptarea înregistrării sunetului la mediul de filmare.

Produse puternice în portofoliul Pro AV

Alături de camerele video, Canon lansează astăzi CR-N700, CN8x15 IAS S E1/P1, EU-V3 şi DP-V2730, o serie de produse pentru producţiile în direct şi de televiziune. Cea mai nouă cameră PTZ Canon, CR-N700 este o cameră PTZ 4K60P 4:2:2 10 bit cu conectivitate 12G-SDI, creată pentru producţii de televiziune high-end. Obiectivul CN8x15 IAS S E1/P1, modulul de extensie EU-V3 şi noul update de firmware pentru Cinema EOS le vor permite camerelor cinema Canon high-end, EOS C300 Mark III şi EOS C500 Mark II, să se integreze uşor în fluxurile de lucru pentru producţii în direct. De asemenea, Canon lansează astăzi afişajul de referinţă DP-V2730 de 27 de inci, care se alătură gamei Canon de monitoare 4K, oferind soluţii tuturor utilizatorilor.