Din 2017, Carmen Sebe a fost partener la Gecad Ventures și are o experiență de peste 20 de ani în tehnologie, în același timp cunoaște bine ecosistemul startupurilor din industria software.

În ultimii 4 ani Carmen a făcut parte din Advisory Board la 2 dintre startupurile tech cele mai dinamice de pe piața locală, TypingDNA și SymphoPay, fiind deopotrivă mentor la zeci de alte startupuri de hi-tech.

Carmen Sebe a condus echipa Avangate, din poziţia de CEO, din 2006 până în 2011. A mai condus şi GECAD ePayment, call center-ul Avangate care a fuzionat în 2006 cu ePayment. De asemenea, a condus echipele de marketing şi vânzări de la RAV până în 2003, când tehnologia RAV a fost vândută către Microsoft. A absolvit Politehnica Bucureşti, precum și London Business School și Harvard Business School Executive Education.

”Platforma SeedBlink va continua într-un ritm susținut seria listărilor de succes și suntem foarte optimiști că experiența lui Carmen în domeniul managenemtului companiilor de tech se va reflecta atât în îmbunătățirea proceselor platformei cât și în descoperirea acelor startupuri inovative care pot atrage finanțare în regim de equity crowdfunding. Totodată vom contribui împreună la asimilarea și implementarea legislației europene în domeniu, implicându-ne activ la dezvoltarea ecosistemului de antreprenoriat”, au precizat reprezentanții SeedBlink.

SeedBlink.com este prima platformă de equity crowdfunding dezvoltată în România, care se concentrează în principal pe investiții de dimensiuni reduse în ecosistemul local al startup-urilor.

A fost construită ca fiind o aplicație completă adresată investitorilor și accesibilă tuturor startup-urilor care aplică pentru finanțare aflate în căutarea pre-seed și seed funding și, bineînțeles, utilizatorilor Human Finance.

SeedBlink se adresează atât investitorilor aflați în căutarea de noi oportunități dar și startup-urilor care au nevoie de finanțare.