Opțiunea de a adăuga mai multe destinații va fi disponibilă pentru clienți în cea mai recentă versiune a aplicației Bolt. Utilizatorii care caută destinația dorită vor vedea semnul plus în partea dreaptă a secțiunii de adrese și vor trebui să selecteze semnul „+” pentru a seta o oprire suplimentară în călătoria lor. Utilizatorii pot beneficia de trei opriri într-o singură călătorie, ultima din listă fiind destinația finală.

Noua caracteristică le va permite în continuare pasagerilor să vadă dinainte tarifele pentru călătoriile care includ mai multe opriri. Șoferul va vedea ruta, cu toate opririle, pe harta aplicației sale de șofer partener Bolt România, după ce a început călătoria.

Această opțiune va fi disponibilă treptat, în cadrul unei actualizări a aplicației Bolt, pe sistemele de operare Android și iOS, în această lună.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă.

Înființată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa și Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar și pe Taavet Hinrikus, cofondator al TransferWise.

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume.