Căștile bluetooth on-ear au câteva atuuri importante. Oferă volume mai ridicate și sunete mai detaliate decât căștile in-ear, un grad mai mare de confort decât căștile over-ear, precum și un oarecare grad de izolare fonică.

Noi am ales patru modele care să se potrivească tuturor nevoilor și tuturor buzunarelor.

Căști bluetooh on-ear ieftine

Pentru cei cu bugete relativ reduse, dar așteptări mari, am găsit o pereche de căști de la Sony ne-a atras atenția. Căștile au un preț foarte mic pentru ce oferă: sunet mai mult decât decent, compatibilitate cu tehnologia NFC și o autonomie excelentă, de până la 20 de ore de redare. Le găsești la un preț foarte bun aici.

Căști bluetooth cu bass puternic și active noise cancelling

Pentru cei care au bugete un pic mai mari, JBL are are un model cu performanțe ceva mai bune. Modelul găsit de noi, JBL Tune 600, vine promisiunea unui bass foarte puternic, facilități pentru apeluri hands-free, autonomie de 22 de ore, și o funcție cu adevărat importantă: active noise cancelling. Această funcție reduce zgomotul din jurul tău și îți promite liniște și muzică la calitate maximă în orice mediu. Căștile oferă o calitate foarte bună și le găsești la un preț redus aici.

Căști bluetooth on-ear de la Beats

Căștile de la Beats sunt printre cele mai recunoscute și mai râvnite din întreaga lume. Promit calitate foarte bună a sunetului, un plus de coolness la orice ținută, dar și o autonomie enormă. Mai exact, căștile Beats Solo 3 promit 40 de ore de audiție neîntreruptă, dar și 3 ore de autonomie după numai 5 minute de reîncărcare. Pot fi cumpărate la reducere de aici.

Căști bluetooth on-ear premium

Cele mai scumpe căști din lista noastră vin de la Bang&Olufsen. Modelul Beoplay H9 de generație a treia e premium din toate punctele de vedere. În primul rând, oferă un design ergonomic spectaculos, cu elemente din piele, pentru un spor de eleganță. Căștile vin cu un asistent audio inclus, promit cel mai bun sunet, dar și o autonomie foarte bună, de circa 25 de ore. Sunt căști bluetooth over-ear pentru cei care își doresc numai ce este mai bun, iar vestea bună este că pot fi cumpărate la reducere. Le găsești aici.