Atunci când vrei să îți cumperi niște căști pentru alergare, va trebui să te uiți la câteva aspecte esențiale: să fie rezistente la apă, să fie stabile în sau pe ureche, să ofere un sunet calitativ și, preferabil wireless. Noi avem câteva recomandări care bifează toate aceste calități.

Căști pentru alergare, Awei AK9 SPORT

Căștile filtrează zgomotul cu ajutorul tehnologiei CVC 6.0. Sunt rezistente la apă, așa că pot fi utilizate la sală, în ploaie, oriunde fără grijă. Pe firul căștilor se pot găsi butoane convenționale care îndeplinesc mai multe funcții: oprirea muzicii, pornirea muzicii, reglaj volum, next/ previous track, răspundere la apeluri, închidere apeluri. Au o autonomie de până la 10 ore de ascultare muzică. Găsești căștile pentru alergare aici.

Căști wireless pentru jogging, Wavefun Professional Super-X

Sistemul de fixare al acestor căști este potrivit pentru orice tip de activitate fizică (alergare, bodybuilding, crosstraining). Datorită standard de impermeabilitate IPX7, ploaia sau transpirația nu vor afecta funcționarea. Aceste căști pentru alergare au o autonomie de funcționare de până la 9 ore. Designul hidrodinamic nu va reține transpirația și astfel îți va permite să te bucuri de sport atât afară cât și în încăperi închise. Acesta se fixează perfect pe ureche fiind ultra discret, confortabil și extrem de stabil. Sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor iOS, Android și Windows. Le cumperi de aici.

Căști in-ear pentru alergare, Samsung EO-IG935

Aceste căștile pentru jogging de la Samsung au un design ergonomic tip in-war pentru confort excepțional datorită pavilioanelor hibride. Asigură o calitate excelentă a sunetului, datorită suprimării vântului și zgomotului, ceea ce le face ideal pentru activități în aer liber. Fiind impermeabile, le poți folosi cu încredere pe orice vreme și își vor păstra funcționalitățile chiar și dacă vor ajunge, accidental, în mașina de spălat. Le poți comanda de aici.

Căști sport cu prindere magnetică, XT-13

Căștile stereo XT-13 sunt accesoriul perfect pentru sport, dar și pentru cei care preferă modelele in-ear. Aceste căști pentru alergare sunt compatibile cu toate telefoanele, tabletele, laptopurile și dispozitivele cu conexiune Bluetooth. Bateria are o autonomie de funcționare de până la 3-4 ore de vorbit la telefon/ ascultat muzica și până la 50 de ore de stand-by. Căștile sunt perfecte pentru alergare, gimnastică, exerciții și orice alt sport. Pot fi achiziționate de aici.

Căști Bluetooth cu neckband, Kruger&Matz

Aceste căști au fost create ca o alternativă ideală pentru oamenii activi, cărora nu le plac căștile pe urechi sau in-ear. Designul flexibil și banda care se potrivește ușor pe cap îți oferă confort, fără a te limita prin cabluri suplimentare, atunci când sport, fie că îți place să alergi sau să mergi cu bicicleta. În plus, cu căștile 10BT dacă nu ai unde să îți ții telefonul în timpul antrenamentului, poți folosi slotul microSD pentru a reda fișierele audio direct de pe cardul de memorie. Au un timp de redare de până la 6 ore. Le găsești aici.