BranchTrack din Letonia a câștigat competiția Startup Spotlight din cadrul How to Web. Slovenii realizează un produs care face simulări pentru oamenii de vânzări. Timișorenii de la Symme3D au câștigat premiul pentru inovație, iar brățara inteligentă pentru boxeri, Jaboo, a câștigat premiul al doilea.

Startup Spotlight

How to Web și-a anunțat câștigătorii competiției Startup Spotlight. În faza finală au intrat 32 de echipe, care au prezentat pe scena

Cel mai bun startup - 10.000 de dolari

Premiul pentru cel mai bun business a fost primit de cei de la BranchTrack din Letonia. Produsul lor face scenarii pentru oamenii de vânzări. Astfel, începătorii și studenții pot să înțeleagă procesele de vânzări.

Cel mai bun pitch de pe scena Startup Spotlight

Tudor Cobalaș de la SafeDrive a primit premiul de 2.000 de dolari pentru cel mai bun pitch de pe scena Startup Spotlight. Aplicația SafeDrive îmbunătățește siguranța șoferilor, premiindu-i pentru faptul că nu folosesc smartphone-ul la volan. De curând, SafeDrive a decis să se concentreze pe companii, prin oferirea aplicației pentru corporații care să premieze șoferii care conduc responsabil.

Premiul IXIA pentru inovație

Symme3D din Timișoara a câștigat premiul de 5.000 de dolari pentru inovație, oferit de IXIA. Symmed 3D realizează o imprimantă tridimensională și au deja foarte mulți clienți care au comandat produsul. Symme3D a câștigat și premiul de la Central European Startup Awards.

Premiul de 3.000 de dolari

Jaboo - brățara inteligentă pentru boxeri a câștigat 3.000 de dolari din partea juriului Startup Spotlight.