Căștile PRO X marchează debutul software-ului Blue VO!CE, dezvoltat în parteneriat cu Blue Microphones. Blue VO!CE poate fi activat prin intermediul aplicației Logitech G HUB și reprezintă o suită de efecte pentru microfon, care asigură o comunicare audio clară și profesională. Atuul adus de aceste efecte este că vocea poate fi ajustată în funcție de preferințele individuale, astfel încât să ofere o experientă de utilizare similară cu cea a unui streamer profesionist și colegii de echipă să poată auzi clar fiecare sunet transmis.

„Am fost uimit de diferența pe care Blue VO!CE a făcut-o în modul în care microfonul recepționa și reda sunetul”, mentionează Hamlinz, membru al echipei TSM Fortnite. „Au făcut ca un set de căști să sune precum un microfon de studio și asta este incredibil.”

Jucătorii pot folosi funcția Blue VO!CE de înregistrare și redare integrată pentru a selecta rapid un filtru prestabilit de profiluri pentru a vedea care sună mai potrivit pentru tonul și volumul unic al vocii. Pentru cei interesați de funcții mai variate de personalizare, modul avansat al componentei Blue VO!CE oferă un set complet de efecte profesionale precum compresor, de-esser și de-popper.

„Indiferent dacă vorbim de sesiuni de antrenament, streaming sau gaming competitiv alături de prieteni, comunicarea clară este un element fundamental pentru lucrul în echipă”, menționează John Maier, președinte Blue Microphones. „Cu această primă utilizare a tehnologiei Blue VO!CE pentru căștile Logitech G Pro X, suntem în măsură să ajutăm jucătorii să susțină conversații incredibil de clare și precise, cu doar câteva click-uri - astfel încât să poată avea încredere că au parte de cel mai bun sunet.”

Pentru a sprijini jucătorii profesioniști cu programele lor riguroase de antrenament și de călătorie, noile căști de gaming au fost dezvoltate pentru a fi suficient de confortabile astfel încât să fie purtate ore întregi, având în același timp o rezistență ridicată. Acest design dispune de o construcție ușoară din aluminiu și oțel, cupe din spumă cu memorie și o bandă de susținere cu o structură premium și înveliș din piele sintetică. În pachetul căștilor PRO X este inclus și un set suplimentar de protecții pentru cupe.

„Realizarea produselor în parteneriat cu jucători profesionisti de esports asigură faptul că echipamentul nostru dispune de tot ceea ce aveți nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate în joc”, a declarat Ujesh Desai, vicepreședinte și director general la Logitech Gaming. „Pentru noile noastre căști de gaming din gama PRO, am colaborat cu jucători din întreaga lume pentru a proiecta un set de căști care să vă permită să auziți și să oferiți un sunet clar, la fel ca niște profesioniști.”

Căștile de gaming PRO X și PRO sunt compatibile cu PC-uri și dispozitive mobile și dispun de driverul audio Pro-G 50mm exclusiv Logitech G. Fabricate dintr-un material din plasă hibrid pentru o calitate audio superioară, căștile oferă un bas profund, un profil de sunet rotund pentru un sunet cinematografic puternic și sunet surround asigurat de tehnologia DTS Headphone: X 2.0.

Preț și disponibilitate

Căștile Logitech G PRO X Gaming Headset și Logitech G PRO Gaming Headset vor fi disponibile pe site-ul LogitechG.com și în magazinele partenere începând cu luna iulie, la un preț recomandat de 569 lei, respectiv 459 lei. Mai multe informații se găsesc pe pagina LogitechG.com și blogul oficial.