ddroidd este o agenție de transformare digitală cu birouri la Cluj Napoca și în Leeds, Marea Britania, fondată de Cătălin Stăncel. Anterior, Stăncel a deținut agenția Delete Agency. ddroidd a fost findat după ce Stăncel a cumpărat un pachet de 50% din acțiunile de la Delete Application Management, o companie creată în parteneriat cu agenția digitală britanică Delete. ddroidd are peste 70 de angajați.

Soluția A+++ garantează reducerea costurilor de hosting în șase luni și promite eliminarea a 90% din reprocesarea de informație cauzată de site-uri și refolosirea informației procesate deja. Astfel, se reduce consumul de resurse.

Odată ce un site e lansat, spun reprezentanții ddroidd, începe să îmbătrânească, precum o mașină. Acest proces se simte în funcționalități și performanță. A+++ permite ca software-ul critic să funcționeze mereu la același nivel. Pe măsură ce pe site-uri, mai ales cele de ecommerce, sunt adăugate baze de date, integrări cu API-uri și alte linii de cod, dar și pe măsură ce traficul crește după campaniile de marketing, se ajunge la un overload și inclusiv la erori ale infrastructurii IT. Framework-ul A+++ de la ddroidd vrea să se asigure că infrastructura IT e pregătită mereu.

A+++ poate face trei tipuri de verificări, de la cele esențiale de tip core inspection și checklist, inspecții comprehensive cu analiză completă și un raport al erorilor descoperite, dar și verificări End-to-End care înseamnă un audit complet, dar și un traseu de urmat pentru reducerea erorilor și a consumului.

„Afacerile vor să reducă impactul lor de mediu. Cu toate acestea, una dintre zonele ignorate e amprenta digitală. Prin cod și procese ineficiente crește amprenta de carbon, dar ai și un site care funcționează prost”, spune Cătălin Stăncel, fondatorul ddroidd.