Lectură de 1 min

Catalyst Romania va investi 700.000 euro prin inițiativa JEREMIE în platforma de recrutare SmartDreamers

Abonează-te pe  

Catalyst Romania, fondul românesc de investiții de tip private equity, va investi 700.000 euro în platforma de recrutare SmartDreamers, aceasta fiind a zecea investiție realizată din fonduri europene puse la dispoziție prin inițiativa JEREMIE, a anunțat marți directorul de investiții al companiei care deține Catalyst, 3TS Capital Partners, Marius Ghenea.

Catalyst Romania este primul fond de private equity dedicat României, finanțat în principal prin inițiativa JEREMIE, ca parte a Programului Operațional Sectorial "Creșterea Competitivității Economice" 2007-2013, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Fondul are ca obiectiv, în principal, finanțarea companiilor mici și mijlocii. 3TS a administrat până acum fonduri de investiții în valoare de peste 300 milioane de euro, potrivit News.ro.

”Investiția în SmartDreamers completează portofoliul de investiții al fondului nostru. Catalyst va investi în continuare bani europeni doar în cele zece companii în care am investit deja, dacă aceste companii vor avea o dezvoltare semnificativă ulterioara”, a spus Marius Ghenea.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi pe Wall-Street.ro, aici.

Pe aceeasi tema: