Însă, în cazul generației digitale, care preferă interacțiunea online și comunicarea prin mesaje, telefoane sau video-uri, 85 de miliarde de ore înseamnă doar 3 luni. Pentru că atât de mult au petrecut utilizatorii WhatsApp în ultimele 3 luni folosind aplicația de socializare, anunță Forbes.

Informația a fost dată publicității de compania de Apptopia, care a analizat timpul petrecut în aplicații de utilizatorii telefoanelor mobile. În clasamentul general al aplicațiilor, WhatsApp este urmată tot de o aplicație de mesagerie, și anume WeChat-ul folosit cu preponderență în China. Pe locul 3 se află Facebook.

De altfel, Facebook este pe primul loc în rândul aplicațiilor folosite de utilizatorii de iPhone. Însă chiar și așa, timpul petrecut de aceștia pe platformă este cu mult sub cel petrecut de toți utilizatorii de mobile pe WhatsApp (chiar și doar de cei care au telefoane cu Android): 30,99 miliarde de ore. Facebook este urmat de Twitter și Google Maps.

În topul Google Play, WhatsApp este tot pe primul loc, fanii Android petrecând peste 59 de miliarde de ore în această aplicație. Și următoarele două aplicații din top sunt tot de mesagerie: Messenger și WeChat.