Evenimentul a reunit mii de tineri, care au avut de vizitat 70 de standuri ale companiilor din domeniul IT&C, fiind organizat de Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare (LSAC) din Universitatea Politehnica Bucureşti.

”Pentru noi, a fost a patra prezență consecutivă la acest târg și aplicările ne-au depășit așteptările. Peste 1.100 de oameni și-au depus CV-urile pentru a fi în compania noastră și ne-a bucurat enorm interesul lor. A fost o ediție intensă, cu un număr record de participanți și am identificat o mulțime de studenți dornici să colaborăm în zonele de Web, Mobile și BI, noi având un istoric foarte bun în acest sens și oferindu-le flexibilitatea de care au nevoie pentru a-și urma studiile”, a declarat Karina Tătui, HR Manager-ul EXE Software, compania fiind unul dintre partenerii evenimentului.

Profilul participantului a fost cel al studentului, aflat fie la început de facultate, fie în ani terminali.

Cea dintâi categorie s-a arătat interesată cu precădere de internship-uri, iar cea de-a doua s-a orientat spre part-time-uri, cu posibilitatea de extindere, după absolvirea studiilor, în general participanții exprimându-și nevoia de flexibilitate.

Au existat, de asemenea, și proaspăt absolvenți, dornici să aprofundeze o carieră în domeniul tehnic sau persoane care își doresc o reconversie profesională și care au urmat cursuri specifice în acest sens.