În cadrul evenimentului european de lansare ce va avea loc la Munchen, Huawei va răspunde nevoilor tuturor consumatorilor care caută o experiență diversificata în relația lor cu dispozitivele ce vor deveni o parte inseparabilă a vieții și muncii de zi cu zi. Pe 9 mai, Huawei va anunța o varietate de noi produse de ultimă oră.

În această primăvară, Huawei va aduce consumatorilor europeni două noi smartphone-uri de ultimă generație. Huawei P60 Pro, noul flagship în materie de fotografie.

O altă premiera în istoria smartphone-urilor Huawei este Huawei Mate X3. Noul flagship pliabil include toate noile tehnologii avansate într-un corp extrem de subțire, ultra-ușor și super-durabil. Cu acest nou model, Huawei își marchează poziția de lider în domeniul smartphone-urilor pliabile.

Prezentarea noilor dispozitive nu ar fi completă fără noi smartwatch-uri avansate. Huawei WATCH Ultimate este varful de gamă al categoriei de ceasuri inteligente Huawei, creat pentru exploratorii care caută în mod constant să se întreacă pe sine, păstrând în același timp aspectul luxos și stilul invidiat de mulți.

De asemenea, în afară de ultra-flagship-ul WATCH Ultimate, portofoliul de wearables al Huawei va vedea și un nou smartwatch avansat cu eSIM care va fi lansat mai târziu în cursul anului.

Tot astăzi Huawei a prezentat și noul Huawei MateBook X Pro – un laptop ușor ultra-subțire care combină estetica, inovațiile și inteligența într-unul singur și oferă o formă mobilă incredibil de ușoară și convenabilă. În timp ce pasionații de wearables și muzică se vor bucura de noile căști Huawei FreeBuds 5, cu un accent puternic pe designul perfect și calitatea sunetului.

Huawei WATCH Ultimate va fi primul produs care va fi scos la vânzare începând cu data de 3 aprilie, urmat îndeaproape de Huawei FreeBuds 5.

Disponibilitatea noilor smartphone-uri Huawei P60 Pro și Huawei Mate X3 și a laptopului Huawei MateBook X Pro vor fi confirmate în cadrul evenimentului de lansare din 9 mai.