Ce este self storage?

Unitățile de self storage au avantajul de a fi accesibile, sigure și convenabile din punct de vedere financiar, oferind clienților rezidențiali și comerciali opțiuni suplimentare pentru stocarea bunurilor lor, mai degrabă decât relocarea, vânzarea sau renunțarea definitivă a acestora.

Pentru ce sunt utilizate serviciile de self storage?

În timp ce conceptul de self storage pare a fi destul de simplu, există o serie de lucruri de luat în considerare, cum ar fi:

 • În ce tip de circumstanțe ai apela la o unitate de auto-stocare?
 • Ce caracteristici ar trebui să cauți într-o unitate de self storage? La ce facilități să te aștepți?
 • Cât de mult te poți aștepta să plătești pentru închirierea unei unități de self storage?
 • Care este dimensiunea de care ai nevoie pentru depozitarea bunurilor tale?

Depozitarea în regim self storage este disponibilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru business-uri.

Nevoia de depozitare a unei persoane se învârte adesea în jurul evenimentelor care îi schimbă cursul vieții obișnuite, multe dintre ele chiar fiind neașteptate. Cu tarife accesibile, oferte promoționale excelente și contracte de închiriere lunare, obținerea unei unități de depozitare în regim self storage reprezintă o soluție temporară excelentă pentru problemele tale de stocare.

În timp ce proprietarii de afaceri întâmpină, la rândul lor, evenimente care le pot schimba viața, cel mai mare motiv pentru alegerea depozitării în regim self storage este rentabilitatea acestui serviciu mai degrabă decât relocarea.

Prin urmare, motivele populare pentru care oamenii apelează la unitățile de self storage sunt mutarea (relocarea), pierderi personale, separare conjugală, creșterea numărului de membrii din familie etc.

Aspecte de luat în considerare când închiriezi un self storage

Nu toate facilitățile de self storage se aseamănă în caracteristici și servicii oferite. Există câteva aspecte pe care trebuie să le iei în considerare în momentul în care alegi o unitate de depozitare în regim self storage pentru a te asigura că vei avea o experiență satisfăcătoare și fără griji.

Iată care sunt lucrurile la care trebuie să te gândești când apelezi la un serviciu de depozitare în regim self storage:

  • Securitate. Unitățile de self storage trebuie să fie complet împrejmuite sau să se afle într-o clădire sigură, închisă. Accesul în zonele cu unități de stocare ar trebui să fie restricționat de o poartă sau de o intrare cu un cod PIN personal pentru a ține departe oaspeții nedoriți;
  • Gradul de accesibilitate. Trebuie să alegi un serviciu de self storage la care ai acces 24/24 de ore, chiar și pe timp de weekend sau în zilele notate ca sărbătoare legală;
  • Climat controlat. Unitățile de depozitare care au caracteristica de controlare a climatului interior sunt unități care te ajută să-ți protejezi bunurile de condițiile extreme, cum ar fi umiditatea;
  • Oferte de închiriere accesibile;
  • Locație accesibilă

Unitățile de self storage pot fi utilizate pentru a stoca un număr nelimitat de lucruri și sunt disponibile clienților persoane fizice și juridice. Cele mai frecvent stocate elemente sunt mobilierul și bunurile de uz casnic, îmbrăcămintea, suvenirurile, documentele și vehiculele.