Dacă sunteți fondatori, antreprenori sau vă bate gândul să intrați în acest ecosistem și aveți întrebări legate de investiții, finanțări, parteneriate sau cum să faceți ca startup-ul vostru să aibă susținerea investitorilor, acum e momentul să aflați tips&tricks direct de la antreprenori și investitori cu experiență.

Sergiu Neguț, cofondator, Chief Strategy Officer & SVP People & Corporate Ops în cadrul FintechOS, va răspunde întrebărilor pe care doriți să i le adresați.

Sergiu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antreprenori din România. Este, totodată, investitor, speaker și profesor universitar în cadrul Bucharest International School of Management.

Istoricul său de business cuprinde roluri diverse, precum cel de contultant, membru al consiliului de administrație, investitor privat, manager, în diferite industrii - IT&C, Servicii, Consultanță, Sergiu fiind totodată implicat și în fuziuni și achizițiii de succes.

Este absolvent de MBA INSEAD, iar din postura de profesor Sergiu predă Strategie de creștere, Antreprenoriat și Fintech în diferite cursuri postuniversitare și executive.

Alături de partenerul său de business Teodor Blidaruș, Sergiu Neguț a fondat FintechOS (2017), unul dintre cele mai cunoscute startup-uri ce vine cu soluții pentru infrastructura fintech de înaltă productivitate (HPFI), ajutând companiile din orice domeniu să lanseze și să gestioneze rapid următoarea generație de produse și servicii financiare.

Soluțiile FintechOS oferă companiilor, de asemenea, capacitatea de a implica clienții pe noile canale digitale și de a-și deservi operațiunile mai eficient.

La FintechOS, Sergiu coordonează strategia ce vizează strângerea de fonduri (startup-ul a ridicat aproximativ 100 milioane de dolari de la fonduri de investiții în 5 ani), acționând ca Chief Strategy Officer, cu contribuții importante de-a lungul timpului în designul corporativ, financiar și organizațional al firmei.

FintechOS își implementează tehnologia în peste 20 de piețe de pe 4 continente și este susținut de unele dintre cele mai reputate VC din Europa.

Portofoliul FintechOS variază de la companii strategice la nivel global precum Groupe Société Générale, Vienna Insurance Group și Raiffeisen Bank, până la jucători precum Oney, eMag și Howden.

Compania are peste 350 de angajați în birourile sale din Londra, New York, Amsterdam și București.

Puteți lăsa întrebările voastre pentru Sergiu Neguț în formularul de la finalul acestui articol.

Lăsăm câmpul de ”Ask me anything” deschis până joia viitoare, pe data de 16 februarie, urmând să revenim și cu răspunsurile pe care Sergiu le va oferi întrebărilor voastre într-un material pe start-up.ro.