În cadrul taberei Startup Elites, 4 zile la munte, unde vom îmbina munca cu distracția și inspirația cu lecțiile aplicate, am pregătit un program de workshop-uri, construite specific pentru nevoile celor care ni se vor alătura. Pentru atelierele de lucru și inspirație, avem alături speakeri, unul și unul.

Înscrie-te gratuit la tabăra Startup Elites 2023.

Claudiu Jojatu - CEO & Cofounder Milk & Cookies Studio

Claudiu Jojatu este co-fondator și consultant de strategie Milk & Cookies Studio, locul unde oferă servicii de comunicare digitală, digital branding și content design pentru mai mulți clienți. Este absolvent de Zootehnie, fost violoncelist, pilot de curse amator, self-made-not-there-yet billionaire, în căutarea libertății de a lucra de oriunde din lume, cu clienți în care crede și care au impact pozitiv în piață.

Pe lângă agenția de marketing, Claudiu a cofondat și Viața de freelancer, un proiect educațional care să susțină comunitatea de freelenaceri din România, unde persoanele interesate găsesc sfaturi practice, detalii administrative și alte informații prin care pot să-și scrie propria poveste a succesului.

Workshop - strategii de BRANDING&MARKETING

Cum creezi strategii și acțiuni de marketingn care să-ți pună afacerea în reflectoarele potrivite?

Marketing-ul este activitatea prin care un brand își găsește publicul către care să vândă, proces care integrează și elemente de vizibilitate în media, și detalii de branding, și ce ține de activități de awareness și publicitate.

Printr-o strategie de marketing, afacerea ta se va diferenția de restul afacerilor din același domeniu, își va găsi vocea, locurile în care să fie prezentă și oamenii cărora se adresează.

De la Claudiu, un specialist în domeniu, vei afla cum poți crea o strategie de marketing pentru afacerea ta, care sunt pașii de la care pornești și ce trebuie să bifezi ca să ai un business croit pe așteptările și nevoile clienților.

Claudiu Jojatu va fi prezent în a doua zi a taberei de antreprenoriat Startup Elites 2023, vineri, 13 octombrie, la un workshop în intervalul 14:35- 16:00. Speaker-ul de marketing va oferi participanților resursele și uneltele pe care le pot folosi atât în provocările din tabără, cât și în dezvoltarea afacerii.

Ce vei mai învăța la tabăra de antreprenoriat Startup Elites 2023?

  • Understanding & preparing for growth
  • Marketing strategy & branding
  • The best financing options for your business
  • Critical Thinking: how to take the best decisions
  • Teamwork & leadership
  • Digitalization
  • Story time - povești despre business direct de la antreprenori români

Înscrie-te gratuit la tabăra Startup Elites 2023.