Pe principiul „fă-ţi iarna car şi vara sanie”, pregătește din timp lucrurile pe care să le iei în bagaj la munte. Avem pentru tine câteva sugestii de gadgeturi pentru drumeții, care să îți fie însoțitoare de încredere în vacanță.

Ce să îți iei în bagaj la munte - dispozitiv pentru țânțari

Dispozitivele ThermaCELL sunt printre cele mai eficiente repelente portabile pentru țânțari. ThermaCELL Mosquito Repellent Appliances asigură o zonă de aproximativ 21 m pătrați de protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte care se hrănesc cu sânge. A fost testat pe lacurile din România și în zone precum mlaștinile Floridei. Vaporii degajați nu au miros și sunt invizibili. Nu sunt toxici pentru oameni sau animale de companie. Trebuie să luați cu voi în bagaj la munte acest dispozitiv pentru țânțari, ca insectele să nu vă strice vacanța. Poate fi cumpărat de aici.

Gadgeturi pentru drumeții - Smartwatch Garmin Fenix 5 Sapphire

Toate modelele Fenix 5 includ tehnologia Elevate de măsurare a pulsului la încheietură, pentru informații despre caloriile arse. Funcția FTP și Pragul lactic vă ajută să evaluați nivelul real de performanță în timp ce pedalați sau alergați. Fiecare dispozitiv Fenix 5 combină poziționarea GPS/GLONASS, dispune de senzori avansați și oferă date despre altitudine, schimbarea vremii sau presiunii aerului. Busola electronică va indica direcția, indiferent dacă vă deplasați sau nu. Smartwatch-ul afișează notificări când ați primit e-mailuri, mesaje text și alerte. Îl puteți achiziționa de aici.

Camera video GoPro Hero 5

Lista gadgeturilor pentru drumeții este completată de un GoPro. Puteți previzualiza și căuta fotografii, schimbați setări și modificați imagini cu o simplă atingere de ecran. Camera este rezistentă la apă până la o adâncime de 10m fără carcasă. Are funcția de control vocal, pentru comenzi simple. Cu o singură apăsare a butonului de declanșare a camerei și înregistrarea începe în mod automat. HERO5 poate captura clipuri ținut în mână la o calitate foarte bună, dar și montat pe echipamentul preferat. Camera video GoPro Hero 5 poate fi cumpărată de aici.

Ce să îți iei în bagaj la munte - Lampă solară

Acestă lampă este ideală pentru vacanțe, drumeții, camping, pescuit, pentru că se reîncărcă la lumina zilei sau la USB. Lampa solară pentru drumeții beneficiază și de funcția de Power Bank cu care vă puteți încărca telefonul sau alte gadgeturi (are mufă USB), chiar și pe modul solar. Are o durată de viața a led-ului de 50.000 de ore, cu durata de încărcare cu energie solară de 8 ore. O puteți comanda aici.

Sistem pentru observarea naturii

Dacă sunteți pasionați de păsări și animale atunci când mergeți în drumeții, ați putea lua cu voi în bagaj pe munte și sistemul electronic pentru observarea naturii Nature Observer, care are căști incluse și monoclu cu putere de mărire 8X. Acesta este ideal pentru studierea naturii, cu funcții de observare a naturii, înregistrare și redare. Dispozitivul observă păsări și animale cu o mărire de 8 ori, ascultă sunete pe distanțe de până la 100 metri și permite înregistrarea digitală a sunetului. Este la reducere și poate fi cumpărat de aici.