Conform unui mail trimis utilizatorilor Revolut, limitele tranzacțiilor pentru conturile Standard vor fi modificate de pe 12 august. Iată cele mai importante schimbări anunțate:

  1. Echipele de suport vor putea să oprească o tranzacție mai rapid dacă ai trimis banii către un cont greșit, astfel încât să poți avea banii înapoi și să-i trimiți cui trebuie.
  2. Limita de schimb valutar va fi de 5.000 de lei în fiecare lună, conform datelor Revolut aceasta fiind o cifră care nu e atinsă de majoritatea celor care au contul standard, Peste această limită, fee-ul va fi de 0,5% pentru fiecare tranzacție. Conturile Premium și Metal vor avea schimb valutar nelimitat ca și până acum.
  3. Pentru schimburile valutare din weekend procentul va fi schimbat de la 0,5% la 1%, Revolut spunând că acest comision acoperă anumite riscuri privind mișcările neașteptate ale pieței, ca în ultima perioadă. Ratele de schimb interbancar vor fi păstrate în timpul săptămânii ca și până acum.
  4. Transferurile către alți utilizatori Revolut, transferurile interne și cele de euro vor rămâne gratuite, dar pentru transferurile către o altă țară vei avea o singură tranzacție gratuită, iar ulterior vei fi taxat cu 2,5 lei pentru fiecare plată făcută către altă țară.
  5. Dacă faci un transfer către un cont din altă țară, dar nu în moneda națională, va exista o taxă de 15 lei pentru transferuri în dolari (de exemplu să transferi dolari către un cont de lei) și 25 de lei pentru transferuri non-USD, adică lire sterline către lei, de exemplu.

Schimbările vor avea loc de la 12 august în mod automat pentru toate conturile standard.

Despre schimbările la aplicația Revolut poți citi aici.