La nivel de design, noua experiență este mai intuitivă, cu o structură care împarte într-un mod simplu rezolvarea nevoilor financiare zilnice în două secțiuni: Acasă și Bunăstare.

Noua versiune a aplicației Revolut îi ajută și mai mult pe utilizatori să se încadreze în bugetul disponibil, având o pagină principală ”Acasă” pentru conturile lor Revolut și conturile conectate prin open banking, cu acces facil la funcțiile de bugetare și analitice.

Noua secțiune ”Bunăstare” aduce împreună tranzacționarea de acțiuni, criptomonede, bunuri și pușculițe digitale pentru a-i ajuta pe utilizatori să economisească, să investească și să își gestioneze banii cu ușurință, printr-o simplă apăsare de buton.

Clienții pot economisi în pușculițele lor digitale destinate economiilor, sau pot pune bani deoparte împreună cu alți utilizatori în pușculițele digitale de grup. Revolut a făcut investițiile mai accesibile, oferind utilizatorilor acces la trazacționarea de acțiuni la companii globale, criptomonede și bunuri, totul începând de la o investiție minimă de 1 dolar.

În următoarele luni Revolut va lansa noi produse pe mai multe piețe, pentru a-i ajuta pe utilizatori să obțină mai mult cu banii lor.

Acestea includ ”Recompense”, o selecție de reduceri și cashback la comercianți importanți pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani, precum și o experiență personalizată și produse care vor ajuta utilizatorii să își gestioneze mai bine abonamentele la diferite tipuri de servicii.

Conceptul de cashback este echivalent cu posibilitatea ca utilizatorul să primească o parte din bani înapoi, reprezentând un procent din valoarea comenzii plasate. Procentul diferă in funcție de magazinul partener si poate fi de la 1% pana la 30% din valoarea produsului, sau serviciului achiziționat.

Unul dintre cele mai cunoscute nume de pe acest segment la noi este Beez. Beez este un startup românesc care oferă un serviciu de cashback. Practic, dacă vei cumpăra prin ei primești o sumă mică de bani înapoi. Pe termen lung, Beez vrea să transforme acest serviciu într-un adevărat fintech prin care să acorde credite.