Pentru ediția din 2019, Techsylvania pregătește o ediție-eveniment pentru 3.000 de participanți. Peste 70 de prezentări, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit, dar și o competiție dedicată startup-urilor și un maraton de programare vor avea loc in cadrul celei de a 6-a ediții.

Dacă aveți un startup sau vreți să lansați unul și credeți că v-ar ajuta participarea la unul dintre cele mai bune evenimente de tehnologie și inovație în industria IT din Europa de Est, avem o veste bună. Organizatorii oferă 50 de bilete gratuite la Techsylvania. Tot ceea ce trebuie să faceți este să completați formularul de aici, în care să spuneți care sunt ideile voastre, mari sau mici, pentru a face ecosistemul nostru mai bun și mai puternic. Cele mai bune răspunsuri vor primi bilete gratuite la conferință și posibilitatea de a-și scoate ideile la lumină.

Înscrierile se pot face până pe 18 mai.

Ce face o idee câștigătoare? Ideea voastră poate aborda probleme mici sau la o scară mai largă. Organizatorii menționează că ceea ce contează este să aveți o înțelegere a problemei, onestitate și observații constructive, dar și umorul este apreciat alături de celelalte aspecte.

Completează formularul de mai jos pentru a te înscrie în concurs:

Foto credit: Techsylvania / Facebook