Adevărul este că nici măcar cel mai bun antivirus nu îți garantează protecție completă împotriva atacurilor cibernetice, mai ales că hackerii găsesc constant noi căi de atac, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îți instalezi pe calculatoare o soluție de securitate pentru a reduce riscul unei infecții cu un virus. Iată mai jos o listă de programe de securitate, fiecare dintre acestea având caracteristici care le pot cataloga ca fiind cel mai bun antivirus.

Antivirus Kaspersky Internet Security 2018

Kaspersky este considerat a fi unul dintre cele mai bune programe de protecție. Licența Internet Security 2018 îți securizează mai multe dispozitive și oferă următoarele beneficii: protejează confidențialitatea și informațiile personale, crește securitatea pentru cumpărături și operațiuni bancare online, simplifică securitatea prin control online simplu, oferă control parental pe PC și Mac. Această licență poate fi folosită de 5 utilizatori, pe laptop/desktop, Mac/ Android, având o valabilitate de 12 luni. Poți cumpăra acest antivirus aici, unde îl găsești redus cu aproape 50%.

Cel mai bun antivirus - Bitdefender Total Security 2019

Bitdefender, cel mai mare producător român de software, a luat până acum mai multe premii pentru cel mai bun antivirus datorită securității sporite pe care o asigură, uneltele adiționale utile și interfața de utilizare plăcută. Acest program de securitate furnizează multiple straturi de protecție împotriva amenințărilor ransomware și remediere ransomware. Utilizează tehnologia bazată pe detecție comportamentală, astfel că previne infectările și protejează documentele importante împotriva criptării de tip ransomware. De asemenea, oprește atacurile cibernetice înainte ca acestea să fie declanșate și asigură protecția datelor confidențiale online și cele cu caracter personal. Poți cumpăra acest antivirus de aici și să îl folosești pe 5 calculatoare.

Avast Premier

Acest program de securitate ar putea fi numit cel mai bun pentru că are o mulțime de instrumente și soluții pentru prevenire și protecție împotriva atacurilor cibernetice. Există un firewall care monitorizează și controlează ceea ce se întâmplă în computer și în afara acestuia. O funcție anti spam protejează împotriva dodge spam-ului și altor conținuturi malițioase. De asemenea, împiedică hackerii să vă deturneze setările DNS și să vă redirecționeze către site-uri false, ca să vă fure detaliile bancare. Permite să detectați și blocați virușii, programele malware, programele spion, răscumpărarea și phishing-ul. Privind confidențialitatea, acesta vă permite să blocați toate conturile cu o singură parolă sigură, șterge definitiv fișierele sensibile, iar scutul NEWWebcam oprește spionajul web. Acest antivirus este la reducere acum și îl poți comanda aici.

Cel mai bun antivirus - Panda Global Protection

O altă soluție care poate fi considerată a fi cel mai bun antivirus este Panda Global Protection. Acesta oferă protecție împotriva amenințărilor și a atacurilor de phishing, protecție Wi-Fi, blochează conținutului nedorit. Programul poate fi utilizat ca un manager de parole și ca o soluție de backup, asigurând, în același timp, protecția datelor. De asemenea, asigură ștergerea securizată a fișierelor, criptarea datelor confidențiale și optimizează performanța calculatorului. Pachetul antivirus poate fi folosit de către 3 utilizatori, fiind valabil pe o perioadă de 12 luni. Îl comanzi de aici.

Avira Antivirus Pro

Acest antivirus oferă protecție online esențială pentru calculator, datorită funcționalităților sale. Intră la categoria cele mai bune programe antivirus asigurând un mod rapid și ușor de a vă proteja împotriva pericolelor online fără bătaie de cap - de la programe malware și viruși prin e-mail, la phishing și furt de identitate. Pentru protecție malware, există sannerul antivirus - un sistem de protecție împotriva aplicațiilor malițioase - și o tehnologie de protecție a informațiilor din cloud. Avira oferă protecție pentru email, un sistem inteligent de reparare a fișierelor și autoprotecție prin care împiedică aplicațiile rău intenționate să modifice setările sau să dezactiveze protecția antivirusului. Acest program de securitate poate fi comandat aici, unde găsești și mai multe detalii privind soluțiile pe care le oferă.