Cardul SF-G TOUGH combină cele mai rapide viteze de citire și de scriere cu rezistența la o forță de îndoire de 180N și la cădere de la înălțimi de până la 5 metri. Gama de carduri SD SF-G TOUGH este, de asemenea, rezistentă la apă, cu rating IPX8 și rezistentă la praf, cu rating IP6X.

Gama de carduri SD SF-G TOUGH este de 18 ori mai rezistentă decât cardurile SD standard (un card SD standard suportă o forță de 10N, în timp ce acestă serie poate suporta o forță de până la 180N).

Această gamă este protejată de deteriorările tipice care afectează cardurile SD convenționale precum ruperea învelișului de plastic, distrugerea butonului de protecție a datelor sau ruperea nervurilor de la conector. Rezistența acestei noi serii se datorează faptului că acestea sunt primele carduri SD care nu au nervuri și comutator pentru protecția scrierii. Eliminând părțile care se puteau rupe ușor și crescând rezistența la îndoire, rezistența seriei SF-G TOUGH este îmbunătățită considerabil.

Astăzi industria este condusă de trendul camerelor full-frame mirrorless Sony, precum seriile α9 și α7, care aduc împreună performanța fotografică și performanța video. Pentru a maximiza performanța acestor camere, este recomandată utilizarea cardurilor de memorie cu viteză mare. Acum, fotografii profesioniști care utilizează frecvent carduri SD se așteaptă la produse durabile pe care se pot baza, așa cum sunt cardurile profesionale.

Cu cea mai mare viteză de scriere din lume, de până la 299MB/s, timpul de eliberare a buffer-ului este redus, ceea ce le permite fotografilor să surprindă mai multe cadre pe secundă. Seria SF-G TOUGH suportă și V90, cel mai înalt standard de viteză video, ceea ce recomandă pentru înregistrarea de video la rezoluție înaltă.

Mai mult, transferul rapid de fotografii și de video-uri este asigurat de viteza de citire de până la 300MB/s.

De asemenea, SD Scan Utility le permite utilizatorilor să verifice condiția cardului de memorie. Funcția File Rescue Software permite recuperarea datelor și fotografiilor care au fost șterse accidental. Mai mult, seria SF-G TOUGH este rezistentă la raze X, la magneți, la temperatură, este anti-statică și include UV Guard.

Disponibilitate

Cardurile de memorie din seria SF-G TOUGH vor fi disponibile la capacități de 32GB, 64 GB și 128GB. Acestea vor fi lansate în Europa începând cu luna octombrie.