Astfel de lideri, care își lasă amprenta asupra mediului de business, dau un model pentru timpurile pe care le trăim. Am putea spune că ei merită să fie ”influenceri” în domeniul managementului, oferind lecții valoroase într-un context în care reperele sunt tot mai rare.

Te poți înscrie pentru a urmări evenimentul direct aici.

De aceea, "CEO’s Gala: Outstanding leaders that turn crises into opportunities”, eveniment organizat de wall-street.ro, aduce în lumină și premiază astfel de personalități, a căror hotărâre, perseverență, viziune strategică și capacitate de adaptare la schimbare îi plasează deseori cu un pas înaintea tuturor. Vom premia lideri din cele mai importante domenii ale economiei românești precum retail, tehnologie, energie, finanțe-bănci, automotive sau curierat.

Poți urmări “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities” online pe 23 mai, începând cu ora 17:00.

Te poți înscrie Gratuit AICI pentru a profita de funcțiile platformei IC Events în materie de live streaming și networking:

  • poți urmări transmiterea în direct a evenimentului în zona de Livestream;
  • poți vizita zona expo și standurile virtuale ale partenerilor;
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor în zona de chat public;
  • poți schimba cărți de vizită virtuale pe care le vor primi pe email interlocutorii tai și poți discuta pe chat direct cu alți participanți în zona de Networking.

Evenimentul “CEO’s Gala - Outstanding leaders that turn crises into opportunities” este organizat alături de MasterCard, Siemens Healthineers, Sixt și Respo DEEE, în calitate de Partneri, și susținut de către Autonom, Brownerie, Pop Cola, Imod flowers, la Strada, DeLonghi și PhotoVideo360.ro.