Adeo Ressi, CEO al Founder Institute, se va întâlni cu fondatori de startup-uri din București, mentori, media, dar va avea și o serie de evenimente publice și private.

Pentru toți cei care vor să discute cu Adeo și să pună întrebări, pe 27 ianuarie la ora 19.00, la Mindspace Victoriei, va fi organizat evenimentul „The Failure of Startup Hypergrowth”. Adeo Ressi va discuta la acest eveniment despre problemele din ecosistemul global de inovație și va povesti și despre cum următoarea generație de antreprenori va trebui să abordeze cele mai importante probleme ale umanității.

Dacă vrei să te înregistrezi la eveniment, o poți face în această pagină.

„În loc să rezolve problemele lumii, antreprenorii din toată lumea ne umplu toate fluxurile sociale cu sute de produse și servicii inutile”, a spus Adeo Ressi, CEO și fondator al Founder Institute.

Vizita lui Ressi vine în același timp cu începutul celei de-a patra cohorte Founder Institute București. Programul se va desfășura între 11 februarie și 19 mai 2020. Antreprenorii în fază pre-seed vor putea să dezvolte un business de tehnologie printr-un proces structurat și cu asistență de la mentori de top din România.

Antreprenorii care vor să aplice o mai pot face până duminică, 26 ianuarie. Detalii despre program avem aici.

Adeo Ressi este CEO al Founder Institute, un accelerator pre-seed pentru startup-uri care are capitole în 200 de orașe din toată lumea. Înainte de Founder Institute, Adeo a fondat nouă afaceri care au ajuns la o valoare generală de peste două miliarde de dolari. La Fouder Institute a reușit să ajute ecosistemul din toată lumea prin accelerarea unor startup-uri care astăzi valorează peste 25 de miliarde de dolari. De-a lungul timpului 4.000 de antreprenori au trecut prin Founder Institute.