Zenbook S13, spune Asus, ar fi laptopul cu cele mai subțiri margini ale ecranului de pe piață. Din acest motiv, Asus nu a mai avut unde să monteze camera web. Dacă Huawei a ales să monteze camera web într-un buton de pe tastatură, iar alți producători aleg să o pună în partea inferioară a ecranului, Asus a adăugat o crestătură în partea superioară.

Conform informațiilor de la Asus, laptopul are un raport ecran/corp de 97% și este cu adevărat foarte frumos. Grosimea marginilor este de 2,5 milimetri, iar display-ul are o dimensiune de 13,9 inci și o rezoluție Full HD. Procesorul este unul Intel Core i7 și laptopul va acea opțiuni până la 16 GB de RAM și până la 1 TB de stocare pe SSD. La nivel tehnic, laptopul se bazează pe grafică Nvidia Geforce MX150, ceea ce înseamnă că dacă vrei să forțezi un pic nota, poți să te joci la calitate scăzută.

Asus Zenbook S13 are două porturi USB C, un port USB normal și un cititor de carduri microSD. În trackpad există un senzor de amprentă. Laptopul va fi lansat în trimestrul 1 al anului 2019.