Generaţia Z accesează conținut online mai mult de 10 ore pe zi, şi, în medie, ca şi milenialii, aceștia folosesc cinci ecrane pe zi, ceea ce aduce cu sine o serie de provocări în ceea ce priveşte conectarea dispozitivelor la ecosistemul propriu de accesorii.

CES 2020: HP Spectre x360 15

 • Performanţă: Regândit pentru optimizarea performanţei termice, HP Spectre x360 15 este, în prezent, cel mai puternic laptop Spectre de la HP, susţinut de un processor i7 Intel Core de Generaţia a 10-a, placă grafică NVIDIA GeForce, şi având o autonomie de până la 17 ore.
 • Experiența de lucru: Raportul ecran/corp de 90% la monitorul OLED 4K de 15,6 inch, la care se adaugă spectrul DCI-P3 având o gamă de culori cu 30% mai extinsă, vor asigura imagini și culori de o mare acuratețe.
 • Mobilitate: Pe baza celui mai recent procesor Intel Wi-Fi 6 (gig +) pot fi experimentate viteze de transfer de fișiere de aproape trei ori mai rapide decât Wi-Fi 5, iar setările de prioritizare a rețelei pot fi acum personalizate prin opţiunea Network Booster din Centrul de Comandă HP.
 • Securitate: Ținând cont că 6 din 10 consumatori acoperă fizic camera web a laptopului pentru a se simți mai în siguranță sau pentru a împiedica utilizarea abuzivă a acesteia, dispozitivul are cel mai mic webcam IR de la HP, de numai 2,2 mm. Opţiunea HP Webcam Kill Switch, un buton dedicat pentru anularea microfonului, cititor de amprente localizat pe tastatură, precum și opţiunile Express VPN și LastPass vin să sprijine crearea şi accesarea de conţinut oricând și oriunde, în condiţii de maximă siguranță.

HP ENVY 32 All-in-One (AiO)

 • Creativitate: Vedeți cum creațiile prind viață, cu noul ENVY 32 AiO, cu procesoare până la Intel Core i7 de Generaţia a 9-a de până la 65 W, plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2080, până la 32 GB memorie DDR4 și până la 1 TB SSD sau opțiuni de stocare duală, pentru a susţine proiecţia facilă a fotografiilor şi a filmelor. ENVY 32 AiO este primul all-in-one din cadrul programului RTX Studio al NVIDIA. Creat special pentru cerinţele din prezent, RTX Studio este capabil să alimenteze peste 40 dintre cele mai bune aplicații de creaţie și proiectare din lume, cu urmărire radiografică accelerată RTX și asistența AI pentru a accelera sarcinile repetitive și editarea video de înaltă rezoluție în timp real.
 • Experiență audio: Simţiţi sunetul surround, cu primul AiO din lume cu cel mai puternic volum și un flux audio avansat (Advanced Audio Stream) – fără a fi necesare difuzoare suplimentare. Bucurați-vă de un sunet excelent, direct de la sursă, în timp ce editați și redați conținutul audio cu ajutorul difuzoarelor pentru frecvenţe înalte (tweetere) încorporate în partea frontală și boxe subwoofer personalizate de Bang & Olufsen. Pe baza acestei experiențe audio de înaltă clasă, transferaţi cu ușurință listele de redare de pe telefon către difuzoarele PC-ului, chiar și atunci când computerul este oprit.
 • Design: Cu acces facil la porturi, încărcare wireless integrată și o tastatură ce include mai multe opţiuni pentru a comuta de la un dispozitiv la altul cu o simplă apăsare a unui buton, totul este la îndemână.

HP Elite Dragonfly

 • Conectați-vă în siguranță prin tehnologie 5G: HP Elite Dragonfly este primul convertibil de business din lume cu 5G dezvoltat cu o tehnologie inteligentă de semnal, pentru a spori performanțele antenei. Elite Dragonfly are un procesor Intel Core vPro de Generaţia a 10-a și prezintă cel mai avansat nivel de conectivitate.
 • Discreţie în operare: HP Sure View Reflect este o tehnologie avansată care menţine poziţia de lider a HP în domeniul inovațiilor în materie de confidențialitate, tehnologie care permite discreţia în condiții de iluminare dintre cele mai diverse. Activarea modului de confidențialitate se face prin apăsarea unui buton al tastaturii şi are drept rezultat blocarea instantanee a privirilor curioase, cu o nuanţă distinctă a ecranului de culoarea cuprului.
 • Uşor de găsit: Elite Dragonfly este primul laptop din lume cu tehnologie integrată de tip Tile, asigurată de cea mai importantă companie de localizare inteligentă din lume. Locaţia laptopului pierdut poate fi identificată cu ușurință cu ajutorul serviciul opțional Tile Premium, ce poate trimite și alerte proactive atunci când un dispozitiv a fost uitat undeva.

Monitoare noi şi accesorii sustenabile

 • Monitoarele andocabile HP E24d G4 and HP E27d G4 reprezintă o nouă categorie de monitoare inteligente destinate optimizării spaţiului de lucru, necesitând doar un cablu USB-Cpentru transfer de date şi imagini video, cu o putere maximă de 100 W. Cu un singur buton se activează atât monitorul, cât şi laptopul, chiar şi închis, permiţându-se totodată şi logarea în Windows Hello prin intermediul camerei web integrate. Suportul IT va putea să gestioneze dispozitivele HP de la distanţă, de oriunde din reţea, şi va putea obţine astfel o extindere periferică rapidă.
 • Husa HP Renew este proiectată să răspundă preocupărilor dumneavoastră în ceea ce priveşte protejarea mediului. Husa este creată din sticle de plastic reciclate și cu deșeuri minime de fabricație.
 • Gama HP Renew include un rucsac, servietă, geantă şi o mapă realizate în procent de 100% din PET-uri reciclate sau sticle de plastic, care sunt mărunțite în pelete mici, topite într-o fibră subțire, turnate într-o rulou și apoi țesute pentru a obţne aceste accesorii originale, ecologice, disponibile în gri sau bleumarin pentru un laptop cu diagonala de 14 sau 15,6 inci.
 • Rucsacul şi servieta HP Spectre Folio sunt realizate dintr-un material ceruit, rezistent la apă, destinat păstrării în siguranţă a dispozitivelor la contactul cu apa, precum și un buzunar RFID care protejează cardurile și pașapoarte de dispozitivele electronice de citire a datelor. Fiecare geantă este proiectată cu un compartiment pentru laptop cu diagonala de 15,6 inci matlasat și moale, pentru o protecție suplimentară și un mâner pentru troller care să permită o manevrare facilă a acestuia peste mânerul bagajului principal.

Preţuri şi disponibilitate:

 • HP Spectre x360 15 va fi disponibil din luna aprilie, cu preţuri începând de la 1999 euro.
 • HP ENVY 32 AiO va fi disponibil din luna martie cu preţuri începând de la 1999 euro.
 • HP Elite Dragonfly cu opţiunile integrate Tile şi HP Sure View Reflect vor fi disponibile din luna februarie 2020.
 • HP Elite Dragonfly cu tehnologie 5G şi procesoare Intel CorevPro de Generaţia a 10-a va fi disponibil din vara acestui an. Preţurile vor fi comunicate ulterior.
 • Monitorul andocabil HP E24d G4 va fi disponibil din luna februarie, cu preţuri începând de la 315 euro.
 • Monitorul andocabil E27d G4 va fi disponibil din luna februarie, cu preţuri începând de la 429 euro.
 • Husa HP Renew va fi disponibilă din luna aprilie
 • Gama HP Renew va fi disponibilă din această primăvară.
 • Rucsacul şi servieta HP Spectre Folio vor fi disponibile din luna februarie.