Anul trecut Microsoft, Intel sau Lenovo au prezentat concepte de ecrane pliabile pentru laptopuri, iar Dell a afișat viziunea sa la CES 2020 din Las Vegas, locul care pregătește viitorul tehnologiei. Concept Duet și Concept Ori sunt două laptopuri prototip de la Dell. Duet are două ecrane, iar Ori (Origami) are un ecran pliabil.

Dell nu a oferit multe detalii despre specificațiile laptopurilor, dar „The Verge” scrie că ecranele au 13 inci și rezoluție QHD+. Niciunul dintre laptopuri nu are o dată de lansare clară, dar Dell spune că dispozitivele pot fi folosite pentru a crește productivitatea într-un mediu de lucru creativ. De exemplu, fotografii pot să se uite la imagini pe ambele ecrane, ca și cum ar avea un uriaș display vertical sau poți să folosești laptopul ca și cum ai avea un desktop cu două monitoare.

Concept Duet e laptopul care pare mai din lumea aceasta, seamănă cu seria Dell XPS, dar în loc de tastatură și trackpad are un ecran. Duet are două display-uri de 13,4 inci Full HD.

Citește mai mult despre:

Video „The Verge” mai jos.