Să ai biroul acasă poate fi mai comod din punct de vedere al mobilității, dar mai puțin productiv - fie pentru că nu ai toate condițiile optime de la birou, fie pentru că ești tentat să lucrezi din pat. Așa că avem câteva recomandări de dispozitive de care ai nevoie pentru biroul de acasă ca să lucrezi eficient.

Dispozitive pentru biroul de acasă

Portul replicator Dell Triple Video conectează laptop-ul până la trei monitoare suplimentare, diferite dispozitive externe și Internet printr-un singur cablu. Acest dispozitiv compact deblochează opțiuni îmbunătățite de productivitate și de divertisment, cu conectivitate de mare viteză și de suport pentru afișaje Ultra HD 4K. De asemenea, includ trei porturi USB 3.0, precum și două conexiuni USB 2.0, asigurând compatibilitatea cu o gama largă de periferice. Dispozitivul pentru birou poate fi achiziționat de aici.

Chiar dacă folosești spațiul de stocare din cloud, nu încurcă niciodată să ai și o copie de rezervă fizică, iar hard disk-urile externe sunt mult mai ieftine decât au fost vreodată. HDD-ul de la WD oferă capacitate de stocare de până la 2TB într-un design subțire și elegant. Conectivitatea USB 3.0 oferă performanțe maxime în transferul fișierelor. Este compatibil cu dispozitivele USB 3.0 și USB 2.0. Îl cumperi de aici.

Accesorii pentru lucrul de acasă

Desigur, ai putea găsi un mouse cu performanțe decente și la câteva zeci de lei, dar dacă vrei să faci din biroul de acasă un loc unde să muncești cu drag și spor, ai nevoie de niște dispozitive mai speciale. Mouse-ul wireless Arc Touch Mouse este una dintre opțiuni. Poate fi utilizat aproape oriunde, chiar și pe o suprafață de lemn nefinisată sau pe covor, datorită BlueTrack Technology. În plus, poți menține controlul wireless al computerului pe o distanță de până la 9 metri. Mouse-ul este curbat pentru confort și poate fi aplatizat pentru împachetare. Poate fi cumpărat de aici.

Pentru utilizatorii de Mac, cea mai bună opțiune ar fi Magic Mouse 2, care este complet reîncărcabil, eliminând, astfel, necesitatea utilizării bateriilor tradiționale. Suprafața multi-touch îți permite faci gesturi simple, precum glisarea între pagini web și derularea conținutului documentelor. Îl găsești aici.

Deși lucrezi singur, de acasă, este nevoie de disciplină ca să nu te lași tentat de tot confortul casei, iar o pereche de căști cu noise-canceling te pot aduce într-o zonă de productivitate. Căștile wireless de la Sony îți permit să asculți wireless prin Bluetooth până la 22 de ore, chiar și cu funcțiile extra bass și de anulare a zgomotului activate. Cu aplicația Sony | Headphones Connect4, poți regla nivelul basului și ai la îndemână presetări pentru sunet în stil scenă în aer liber, club, sală sau stadion. Căștile pot fi comandate de aici.

Ca să poți lucra eficient de acasă într-un mediu sănătos, calitatea aerului este extrem de importantă, iar pentru asta ai nevoie de un dezumidificator, cum este cel de la Star-Light, destinat controlului umidității. Acesta scade gradul de umiditate relativă din încăpere prin eliminarea excesului de vapori de apă din atmosferă. Lucrează în liniște fără să te deranjeze, împrospătând aerul la un nivel de zgomot de 40 dB, nefiind nevoit să îl oprești înainte de culcare. Dispozitivul se găsește aici.