Userfeel

Este un tool care permite testarea oricărui site sau aplicație de mobil. Un creator de site sau mobile app poate afla cu ajutorul Userfeel exact ceea ce cred utilizatorii săi despre produs. Totodată, pe baza reacțiilor publicului, acesta poate optimiza interfața sa online. Fiecare test are o durată de 20 de minute și poate fi făcut atât de pe calculator cât și de pe telefonul mobil.

Dealjumbo

Este un fel de marketplace care aduce la un loc oferte din partea celor mai buni designeri grafici și de web, precum și artiști din toată lumea. Utilizatorii au acces la peste 1.500 de grafice și fonturi interesante care vor aduce o notă de noutate în prezentearea site-ului de business.

Goodie Website

Goodie este un serviciu de web developement. Astel, pentru 999 de dolari, puteți să aveți acces la serviciile unui developer experimentat care vă poate realiza de la zero, și implementa, un site nou-nouț.

Instant Logo Design

După cum spune și numele său, Instant Logo vă permite să creați un logo extraordinar pentru afacerea voastră. Trebuie doar să introduceți numele business-ului și imediat veți primi o listă de opțiuni din care să vă alegeți logo-ul pe care voi îl considerați a reprezenta cel mai bine ceea ce faceți. Prețul pentru acest logo-uri pornește de la 29 de dolari.

RumbleTalk

Cu peste 570.000 de grupuri de chat create până acum, RumbleTalk este una dintre cele mai populare soluții de chat pentru site-uri. În doar câteva minute poți crea o pagină de chat personalitată pentru site-ul tău, iar clienții vor aprecia interacțiunea cu tine și business-ul pe care l-ai fondat.