La 6 ani de la înființare, Vivre are deja o prezență extinsă în Europa, Grecia fiind a 9-a țara în care oferta retailerului este disponibilă cu produse de decor, baie și bucătărie, textile, covoare, obiecte de iluminat și accesorii. La începutul lunii, Vivre a depășit 3 milioane de comenzi realizate de cumpărătorii din România, Bulgaria, Croația, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia și Polonia.

“O treime din populația Greciei face cumpărături online și suntem încântați să oferim și pe această piață în exclusivitate produse pentru casă”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

Pe lângă campaniile limitate în timp și care durează câteva zile, cumpărătorii Vivre au acces și la colecții care sunt disponibile permanent în magazinul online al companiei, lunar putând alege din peste 10.000 de produse. Din datele companiei, mai mult de 80% dintre cumpărătorii Vivre sunt clienți recurenți, care au mai cumpărat cel puțin o dată.

La începutul lunii iulie, Vivre a depășit numărul de 3 milioane de comenzi realizate de la inființare până în prezent. Anual retailerul vinde peste 3,5 milioane de produse și acoperă o piață de 100 milioane de locuitori. Magazinul online este vizitat anual de peste 8 milioane de persoane.

Vivre este cel mai mare retailer online de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă din Europa Centrală și de Est. Vivre are peste 300 de angajați și este prezent în nouă țări - România, Bulgaria, Ungaria, Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia, Cehia și Grecia.