Cristian Tudorescu este specialist în piețele financiare, cu experiență de peste 15 ani în investiții și evaluarea acțiunilor listate la bursă. Este consultant financiar pentru companii în atragerea de finanțare și cofondator al Investors Club, una dintre cele mai mari comunități de investitori de retail la Bursa de Valori București.

Este Managing Partner al companiei de consultanță Explore Asset Management, cofondator al Business Insights, vicepreședinte al Junior Chamber International România.

Totodată, Cristi este și unul dintre specialiștii în consultanță financiară pe care-i regăsiți pe platforma BizTool.ro, marketplace-ul unde conectăm specialiștii în diverse departamente ale unei afaceri cu antreprenorii care au nevoie de expertiza lor.

Înscrie-te acum pentru a rezerva locul Early Bird cu o ofertă specială pentru primii înscriși. Locurile sunt limitate la 24.

În cadrul ediției cu numărul 7 al taberei de antreprenoriat Startup Your Life, Cristian Tudorescu va susține un workshop de business insights axat pe analiza financiară a unei firmei. Cristi Tudorescu va vorbi despre importanța de cifrelor financiare, începând de la a ști să le corelezi, iar apoi să le construiești pentru a crește afacerea și pentru a fi atractiv pentru investitori, parteneri de afaceri și pentru dezvoltare.

”Voi lucra cu participanții să înțeleagă mai bine partea financiară, să găsească strategii de investiție, să își modeleze financiar business-ul pe care îl vor prezenta investitorilor”, spune Cristi.

Ce înveți la Startup Your Life 2021 – Back in Business?

Pe 23-26 septembrie vom fi din nou împreună pentru 4 zile la Startup Your Life în care vei învăța, vei discuta, vei lucra în echipe pentru dezvoltarea de strategii de business și te vei distra. Și fiecare participant rămâne ulterior nu numai cu acele cunoștințe căpătate, ci în comunitatea start-up.ro.

Iată câteva dintre elementele esențiale pe care le poți învăța în cele patru zile de tabără:

  • Cum să pornești la drum și la ce riscuri te expui în primele luni ale afacerii
  • Strategii de creștere financiară
  • Dezvoltare de business, francizare
  • Reziliență în fața crizelor
  • Cum să construiești modelul de business și să înțelegi dacă ai o piață interesată de produsul tău
  • Cum gândesc antreprenorii cu experiență
  • Cum să te promovezi și cum să folosești digitalul în favoarea ta
  • Cum să faci un research sănătos pentru a răspunde la întrebările despre business-ul tău

În cele patru zile ale taberei Startup Your Life primești un bagaj de strategii noi, idei și explicații pentru cum să-ți dezvolți mai bine afacerea.

Mai multe detalii despre ediția cu numărul 7 a taberei de antreprenoriat Startup Your Life 2021 - Back in Business, care are loc între 23 și 26 septembrie la Hotel Lux Garden din Azuga poți afla aici.

Totodată, pe lângă workshop-urile din cele 4 zile lansăm și provocarea numită „Ideas Pool”. Participanții vor fi în echipe și vor lucra timp de 4 zile la un plan de business pentru o idee trasă la sorți sau o provocare lansată de partenerii evenimentului.

Munca în echipă din timpul „Ideas Pool” va fi făcută alături de echipa start-up.ro, dar și de speakerii participanți, care vor oferi viziuni diferite și inovatoare. La finalul evenimentului fiecare echipă va trece printr-un pitch pe scenă și vor fi oferite premii surpriză pentru cele mai bune planuri de afaceri.

Startup Your Life 2021 - cine sunt trainerii ediției cu numărul 7

Speakerii au fost invitați pentru că pot oferi sfaturi esențiale celor care au deja o afacere, dar și celor care sunt la început de drum și încă nu au avut curajul de a face acest pas.

Printre antreprenorii și experții în business care ni se vor alătura la Startup Your Life 2021 - Back in Business se numără Radu Savopol - Fondator 5 to go, una dintre cele mai de succes afaceri din România, Mădălina Cocan - Marketing Manager și cofondator Lăptăria cu Caimac, un business care s-a dezvoltat prin finanțări bancare și de la Bursa de Valori, Sandu Băbășan - CEO al Blugento, o companie înființată în 2016 și specializată în furnizarea de soluții e-commerce bazate pe platforma Magento, Alexandru Ion - owner la Nexus Gaming, dar și Marketing Manager la foodpanda, Alexandru Neștian - fondator al iTux și iTex, Cristian Tudorescu - Managing Partner al companiei de consultanță Explore Asset Management.

Înscrie-te acum la Startup Your Life 2021 - Back in Business pentru a profita de oferta Early Bird.