Startup Your Life este o tabără de antreprenoriat unde se pot înscrie 24 de participanți pentru a-și dezvolta afacerile existente, pentru a învăța strategii de lansare a unei afaceri, dacă sunt la început de drum, și pentru a face networking de calitate cu antreprenori cu experiență și alți participanți.

Ediția de anul acesta se desfășoară între 23 și 26 septembrie la Hotel Lux Garden din Azuga cu respectarea tuturor condițiilor sanitare în vigoare. Participanții pot prezenta certificatul de vaccinare sau un test PCR valid cu 48 de ore înainte de prima zi a evenimentului, 23 septembrie.

Startup Your Life 2021 este un eveniment susținut de către FAN Courier.

De ce Startup Your Life 2021?

În martie 2020 planificam ceea ce trebuia să fie ediția a 7-a a taberei de antreprenoriat. Urma să aibă loc în mai, dar știm cu toții cum am intrat în case, am trecut împreună peste o perioadă dificilă și am muncit mai mult ca niciodată. Antreprenorii s-au recalibrat, au regândit toate strategiile și mulți dintre ei au rămas în picioare.

Și chiar dacă viața noastră s-a schimbat de atunci, 18 luni mai târziu am păstrat dorința de a fi din nou împreună la evenimentul unde antreprenorii cu experiență oferă sfaturi participanților, unde s-au legat prietenii și de unde au plecat mai apoi oameni ce și-au dezvoltat afaceri despre care am scris pe start-up.ro.

Pe 23-26 septembrie vom fi din nou împreună pentru 4 zile în care vei învăța, vei discuta, vei lucra în echipe pentru dezvoltarea de strategii de business și te vei distra. Și fiecare participant rămâne ulterior nu numai cu acele cunoștințe căpătate, ci în comunitatea start-up.ro.

Înscrie-te acum pentru a rezerva locul Early Bird cu o ofertă specială pentru primii înscriși. Locurile sunt limitate la 24.

Ce faci la Startup Your Life 2021 - Back in Business?

„Back in Business” pentru că ne-am întors și vrem să vă reîntâlnim, dar și pentru că antreprenorii au multe lecții pe care le-au învățat timp de 18 luni. Vrem să le aflăm de la ei.

Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life nu e locul unde vei primi o rețetă antreprenorială, căci această nu există, ci un mod de gândire și de motivație. Alături de speakerii care sunt fie experți în domeniul lor, fie antreprenori cu experiență, vei putea să afli strategiile cele mai bune, să pui întrebările la care nu ai încă răspuns sau să capeți.

Pe lângă workshop-urile din cele 4 zile lansăm și provocarea numită „Ideas Pool”. Participanții vor fi în echipe și vor lucra timp de 4 zile la un plan de business pentru o idee trasă la sorți sau o provocare lansată de partenerii evenimentului.

Munca în echipă din timpul „Ideas Pool” va fi făcută alături de echipa start-up.ro, dar și de speakerii participanți, care vor oferi viziuni diferite și inovatoare. La finalul evenimentului fiecare echipă va trece printr-un pitch pe scenă și vor fi oferite premii surpriză pentru cele mai bune planuri de afaceri.

Ce poți învăța la Startup Your Life 2021?

La Startup Your Life - Back in Business nu doar dezvolți propria afacere, ci înveți un mod de a gândi și faci conexiunile necesare.

Iată care sunt elementele esențiale pe care le poți învăța în cele patru zile de tabără:

 • Cum să pornești la drum și la ce riscuri te expui în primele luni ale afacerii
 • Strategii de creștere financiară
 • Dezvoltare de business, francizare
 • Reziliență în fața crizelor
 • Cum să construiești modelul de business și să înțelegi dacă ai o piață interesată de produsul tău
 • Cum să gândești critic
 • Cum lucrezi în echipă și cum dezvolți o prezentare de succes pentru investitori
 • Cum gândesc antreprenorii cu experiență
 • Cum să te promovezi și cum să folosești digitalul în favoarea ta
 • Cum să faci un research sănătos pentru a răspunde la întrebările despre business-ul tău
 • Ce înseamnă Design Thinking, Critical Thinking și Lean Startup
 • Leadership

Practic, primești un bagaj de strategii noi, idei și explicații pentru cum să-ți dezvolți mai bine afacerea.

De asemenea, prin participarea la tabăra Startup Your Life ai conexiuni de business cu antreprenorii care vor fi speakeri, cu ceilalți participanți, dar și cu echipa start-up.ro. În plus, prin susținerea taberei Startup Your Life poți ajuta dezvoltarea jurnalismului de calitate în slujba antreprenorilor din România pe care-l facem de 6 ani încoace.

Înscrie-te acum pentru a rezerva locul Early Bird cu o ofertă specială pentru primii înscriși. Locurile sunt limitate la 24.

Speakerii confirmați pe care-i vei întâlni la Startup Your Life 2021

Anul acesta am dorit să aducem participanților un mix de speakeri care au demonstrat că pot crește afaceri și în cele mai dificile momente, dar și experți care să înțeleagă specificul în schimbare al afacerilor.

Speakerii au fost invitați pentru că pot oferi sfaturi esențiale celor care au deja o afacere, dar și celor care sunt la început de drum și încă nu au avut curajul de a face acest pas.

Iată câțiva dintre speakerii care vor fi la Startup Your Life 2021 - Back in Business. Lista urmează să fie actualizată și completată.

Radu Savopol - Fondator 5 to go - Radu a cofondat unul dintre cele mai de succes afaceri din România, brandul 5 to go. Lanțul de cafenele se dezvoltă accelerat în România, dar și în străinătate, iar treptat Radu Savopol și-a extins activitatea și cu business-ul Cereal Crunch, dar și prin intrarea în acționariatul Fika 18. Dacă vrei să afli sfaturile sale despre cum să crești în perioade complicate, trebuie să vii la tabără.

Mădălina Cocan - Marketing Manager și cofondator Lăptăria cu Caimac. Brandul Lăptăria cu Caimac e unul care a demonstrat că poți să crești afaceri de agricultură și producție în România într-un mod diferit, prin calitate, prețuri corecte și întoarcerea la gustul adevărat al laptelui. Afacerea a crescut, s-a dezvoltat prin finanțări bancare și de la Bursa de Valori, iar Mădălina poate să ofere sfaturile de la firul ierbii.

Sandu Băbășan este CEO al Blugento și Zento. Ecommerce-ul a explodat în pandemie. Sandu Băbășan este unul dintre cei mai recunoscuți antreprenori din online-ul românesc, cu o experiență de business de peste 15 ani în domeniul IT, rezultată din proiecte care au inovat industria comerțului digital. Actualmente, Sandu este CEO al companiei Blugento, o companie înființată în 2016 și specializată în furnizarea de soluții e-commerce bazate pe platforma Magento, cu funcționalități adaptate la piața locală, atât din punct de vedere fis­­cal, cât și legislativ. Sub umbrela Blugento se află și proiectele ZENTO și agenția de digital marketing ZEA.

Octavian Palade este Content Strategy Manager la Internet Corp, iar de-a lungul timpului a realizat sute de interviuri și materiale video, a gândit strategii de promovare online de succes și înțelege modul prin care un site de conținut sau o afacere se poate promova. La tabăra Startup Your Life va vorbi despre promovarea online și modul în care afacerile pot fi vizibile.

Alexandru Ion este owner la Nexus Gaming, dar și Marketing Manager la foodpanda. Nexus a crescut de la o sală dedicată pasionaților de jocuri într-un business care conținut o echipă de eSports ce se luptă la nivel mondial, a pivotat în zona de producție de conținut multimedia și e mereu pasionat de cele mai noi tactici de promovare și marketing. Alături de el vei descoperi cum vei putea să faci lucrurile mai creative și să ajungi în fața clienților.

Cristian Tudorescu este consultant financiar IMM & startups, cu activitate de peste 15 ani în piața de capital locală și internațională. El poate ajuta orice afacere să înțeleagă mai bine partea financiară, să găsească strategii de investiție, dar și modelare financiară. Cu el vei putea intra în detaliile afacerii tale prezente sau viitoare ca să ai un bilanț bun.

Alexandru Neștian e fondator al iTux și iTex. Dacă la edițiile anterioare ale taberei de antreprenoriat Startup Your Life vorbea despre un business care schimbă piața de evenimente și haine, iTux, o afacere de unde închiriai costume, pandemia a schimbat lucrurile, iar Alex a lăsat costumul pentru salopetele de lucru și a dezvoltat iTex, o afacere de echipamente de protecție pentru zona industrială și nu numai. Despre transformare în afaceri și o gândire modernă, puteți afla de la el toate detaliile.

În următoarea perioadă vom reveni și cu ceilalți speakeri confirmați, care vor putea să ajute participanții să găsească piața cea mai bună, să dezvolte o echipă în pandemie, să găsească cei mai buni parteneri logistici și să facă ecommerce la scară mare.

Înscrie-te acum pentru a profita de oferta Early Bird.