Mădălina Cocan este Marketing Manager și cofondator Lăptăria cu Caimac. Brandul Lăptăria cu Caimac e unul care a demonstrat că poți să crești afaceri de agricultură și producție în România într-un mod diferit, prin calitate, prețuri corecte și întoarcerea la gustul adevărat al laptelui. Afacerea a crescut, s-a dezvoltat prin finanțări bancare și de la Bursa de Valori, iar Mădălina poate să ofere sfaturile de la firul ierbii.

Brandul Lăptăria cu Caimac este deținut de Agroserv Măriuța, o companie înființată în anul 1994 de tatăl Mădălinei și care până în 2018 a avut exclusiv activități agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiță, porumb, lucernă pe o suprafață de 3.000 ha) și fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale).

Înscrie-te acum pentru a rezerva locul Early Bird cu o ofertă specială pentru primii înscriși. Locurile sunt limitate la 24.

Startup Your Life este un eveniment de antreprenoriat susținut de către FAN Courier. Partenerul de mobilitate al taberei este Mercedes-Benz.

Brandul Lăptăria cu Caimac a apărut abia în 2018, la vreo patru ani după ce Mădălinei și soțulei ei, Adrian Cocan, cofondator și director general al Lăptăriei, le-a venit ideea dezvoltării acestuia.

Acumulând o experiență de marketing lucrând peste 10 ani în agenții de publicitate și corporații, Mădălina și Adrian Cocan, fondatorii brandului Lăptăria cu Caimac au decis că este un pas firesc să pună pe picioare o fabrică de prelucrare a laptelui având deja ferma de vaci a părinților Mădălinei.

Povestea pe larg a brandului Lăptăria cu Caimac am scris-o și în acest material însoțit de un reportaj video pe care l-am realizat la fermă în primăvara anului trecut.

De la acel moment, procesatorul de lactate a făcut primul pas pe piața de capital în noiembrie 2020, când a derulat un plasament privat prin care a vândut obligațiuni denominate în euro, în valoare de 3 milioane euro, tranzacționate din decembrie 2020 pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT), sub simbolul MILK25E.

Agroserv Măriuța, compania care deține brandul de produse lactate Lăptăria cu Caimac, a debutat vineri, 21 mai, pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB).

Agroserv Măriuța este prima companie cu activitate în domeniul lactatelor care a listat obligațiuni pe SMT-ul bursei.

Produsele Lăptăria cu Caimac sunt prezente în peste 2.000 de magazine, la nivel național, inclusiv în rețelele: Mega Image, Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour, Profi, Selgros, Metro Cash & Carry, Diana, Panemar, Fraher și în numeroase băcănii, magazine de proximitate și magazine tradiționale, dar și în HoReCa.

În cadrul taberei de antreprenoriat Startup Your Life – Back in Business, care va avea loc între 23 și 26 septembrie la Hotel Lux Garden din Azuga, Mădălina Cocan este invitata sesiunilor de Business Champions și va povesti din secretele unei afaceri pornite în familie, dezvoltate accelerat și listate pe bursă.

Ce înveți la Startup Your Life 2021 – Back in Business?

Pe 23-26 septembrie vom fi din nou împreună pentru 4 zile la Startup Your Life în care vei învăța, vei discuta, vei lucra în echipe pentru dezvoltarea de strategii de business și te vei distra. Și fiecare participant rămâne ulterior nu numai cu acele cunoștințe căpătate, ci în comunitatea start-up.ro.

Iată câteva dintre elementele esențiale pe care le poți învăța în cele patru zile de tabără:

  • Cum să pornești la drum și la ce riscuri te expui în primele luni ale afacerii
  • Strategii de creștere financiară
  • Dezvoltare de business, francizare
  • Reziliență în fața crizelor
  • Cum să construiești modelul de business și să înțelegi dacă ai o piață interesată de produsul tău
  • Cum gândesc antreprenorii cu experiență
  • Cum să te promovezi și cum să folosești digitalul în favoarea ta
  • Cum să faci un research sănătos pentru a răspunde la întrebările despre business-ul tău

În cele patru zile ale taberei Startup Your Life primești un bagaj de strategii noi, idei și explicații pentru cum să-ți dezvolți mai bine afacerea.

Mai multe detalii despre ediția cu numărul 7 a taberei de antreprenoriat Startup Your Life 2021 - Back in Business, care are loc între 23 și 26 septembrie la Hotel Lux Garden din Azuga poți afla aici.

Startup Your Life 2021 - cine sunt trainerii ediției cu numărul 7

Speakerii au fost invitați pentru că pot oferi sfaturi esențiale celor care au deja o afacere, dar și celor care sunt la început de drum și încă nu au avut curajul de a face acest pas.

Printre antreprenorii și experții în business care ni se vor alătura la Startup Your Life 2021 - Back in Business se numără Radu Savopol - Fondator 5 to go, una dintre cele mai de succes afaceri din România, Mădălina Cocan - Marketing Manager și cofondator Lăptăria cu Caimac, un business care s-a dezvoltat prin finanțări bancare și de la Bursa de Valori, Sandu Băbășan - CEO al Blugento, o companie înființată în 2016 și specializată în furnizarea de soluții e-commerce bazate pe platforma Magento, Alexandru Ion - owner la Nexus Gaming, dar și Marketing Manager la foodpanda, Alexandru Neștian - fondator al iTux și iTex, Cristian Tudorescu - consultant financiar IMM & Startups, Dragoș Nicolaescu - angel investor și mentor.

Înscrie-te acum la Startup Your Life 2021 - Back in Business pentru a profita de oferta Early Bird.