Sandu Băbășan este unul dintre cei mai recunoscuți antreprenori din online-ul românesc, cu o experiență de business de peste 15 ani în domeniul IT, rezultată din proiecte care au inovat industria comerțului digital. Va fi unul dintre mentorii taberei de antreprenoriat Startup Your Life – Back in Business pe care o organizăm între 23 și 26 septembrie.

Sandu Băbășan a început primul business, agenția MindMagnet, încă din facultate, în 2005-2006. A cedat o parte din acțiuni special pentru a începe BluGento, soluție de eCommerce construită pe platforma Magento.

În prezent, Sandu este CEO al companiei Blugento, o companie înființată în 2016 și specializată în furnizarea de soluții e-commerce bazate pe platforma Magento, cu funcționalități adaptate la piața locală, atât din punct de vedere fiscal, cât și legislativ. Sub umbrela Blugento se află și proiectele ZENTO și agenția de digital marketing ZEA.

Înscrie-te acum pentru a rezerva locul Early Bird cu o ofertă specială pentru primii înscriși. Locurile sunt limitate la 24.

Startup Your Life este un eveniment de antreprenoriat susținut de către FAN Courier. Partenerul de mobilitate al taberei este Mercedes-Benz.

Blugento dezvoltă pe piața din România soluții de ecommerce. De la o agenție de consultanță au trecut la una ce dezvoltă produse și automatizări. Ei sunt creatorii unei platforme de eCommerce ultra-performantă, cu toate funcționalitățile necesare unui magazin online de succes, în baza unui abonament lunar. La nivelul anului trecut, Blugento a raportat afaceri în valoare de peste 1 milion de euro.

Totodată, Sandu Băbășan este implicat și în startup-uri precum Nooka Space (birouri de proximitate), Autodeal (aplicație pentru gestionarea costurilor și obligațiilor auto), iVox (cercetare de piață) sau CashControl (aplicație de management financiar), atât din postura de consultant al echipelor de fondatori, cât și ca partener și investitor.

În cadrul ediției cu numărul 7 al taberei de antreprenoriat Startup Your Life – Back in Business, Sandu va susține un workshop axat pe ecommerce, despre cum să vinzi mai bine online. Astfel, în cadrul workshop-ului său vei afla cum poți să crești o afacere mică sau medie prin ecommerce și cele mai bune tactici, strategii și produse pe care să le folosești ca să ai succes.

Ce înveți la Startup Your Life 2021 – Back in Business?

Pe 23-26 septembrie vom fi din nou împreună pentru 4 zile la Startup Your Life în care vei învăța, vei discuta, vei lucra în echipe pentru dezvoltarea de strategii de business și te vei distra. Și fiecare participant rămâne ulterior nu numai cu acele cunoștințe căpătate, ci în comunitatea start-up.ro.

Iată câteva dintre elementele esențiale pe care le poți învăța în cele patru zile de tabără:

  • Cum să pornești la drum și la ce riscuri te expui în primele luni ale afacerii
  • Strategii de creștere financiară
  • Dezvoltare de business, francizare
  • Reziliență în fața crizelor
  • Cum să construiești modelul de business și să înțelegi dacă ai o piață interesată de produsul tău
  • Cum gândesc antreprenorii cu experiență
  • Cum să te promovezi și cum să folosești digitalul în favoarea ta
  • Cum să faci un research sănătos pentru a răspunde la întrebările despre business-ul tău

În cele patru zile ale taberei Startup Your Life primești un bagaj de strategii noi, idei și explicații pentru cum să-ți dezvolți mai bine afacerea.

Mai multe detalii despre ediția cu numărul 7 a taberei de antreprenoriat Startup Your Life 2021 - Back in Business, care are loc între 23 și 26 septembrie la Hotel Lux Garden din Azuga poți afla aici.

Totodată, pe lângă workshop-urile din cele 4 zile lansăm și provocarea numită „Ideas Pool”. Participanții vor fi în echipe și vor lucra timp de 4 zile la un plan de business pentru o idee trasă la sorți sau o provocare lansată de partenerii evenimentului.

Munca în echipă din timpul „Ideas Pool” va fi făcută alături de echipa start-up.ro, dar și de speakerii participanți, care vor oferi viziuni diferite și inovatoare. La finalul evenimentului fiecare echipă va trece printr-un pitch pe scenă și vor fi oferite premii surpriză pentru cele mai bune planuri de afaceri.

Startup Your Life 2021 - cine sunt trainerii ediției cu numărul 7

Speakerii au fost invitați pentru că pot oferi sfaturi esențiale celor care au deja o afacere, dar și celor care sunt la început de drum și încă nu au avut curajul de a face acest pas.

Printre antreprenorii și experții în business care ni se vor alătura la Startup Your Life 2021 - Back in Business se numără Radu Savopol - Fondator 5 to go, una dintre cele mai de succes afaceri din România, Mădălina Cocan - Marketing Manager și cofondator Lăptăria cu Caimac, un business care s-a dezvoltat prin finanțări bancare și de la Bursa de Valori, Sandu Băbășan - CEO al Blugento, o companie înființată în 2016 și specializată în furnizarea de soluții e-commerce bazate pe platforma Magento, Alexandru Ion - owner la Nexus Gaming, dar și Marketing Manager la foodpanda, Alexandru Neștian - fondator al iTux și iTex, Cristian Tudorescu - consultant financiar IMM & Startups, Dragoș Nicolaescu - angel investor și mentor.

Înscrie-te acum la Startup Your Life 2021 - Back in Business pentru a profita de oferta Early Bird.