Căștile Bang & Olufsen Cisco 980 oferă o varietate de caracteristici pentru confort și securitate, inclusiv integrări Webex și funcția de anulare a zgomotelor (Adaptive Active Noise Cancellation).

Funcționalități ale căștilor Bang & Olufsen Cisco 980:

  • Capabilități îmbunătățite pentru afaceri: Datorită Bluetooth 5.1, integrărilor Webex, mesajelor vocale înregistrate și comenzilor on-ear, care permit utilizatorilor să dezactiveze sunetul, să răspundă sau să încheie apelurile cu ușurință, Bang & Olufsen Cisco 980 asigură o conectivitate și o funcționalitate superioare.
  • Comunicare clară: Îmbunătățiți apelurile, întâlnirile, experiențele video și muzicale datorită sistemului audio premium și rețelei de microfoane care utilizează tehnica beamforming de procesare a semnalului și care creează un Virtual Boom Arm, valorificând funcția de anulare a zgomotelor (Adaptive Active Noise Cancellation) și oferind o experiență de ascultare completă. Sunetul pătrunzător îi ajută pe utilizatori să se simtă ca și cum s-ar afla la fața locului, iar funcția de anulare a zgomotului le permite utilizatorilor să se concentreze asupra sarcinilor la care lucrează.
  • Confort de durată: Căștile Bang & Olufsen Cisco 980 sunt concepute să ofere un confort de neegalat, fiind realizate dintr-o structură ușoară, cu materiale de ultimă generație pentru a asigura o utilizare stabilă pe tot parcursul zilei.
  • Management și securitate: administratorii IT pot gestiona și vizualiza rapid și în timp real, dintr-o singură platformă, performanțele căștilor Bang & Olufsen Cisco 980. De asemenea, căștile oferă protecție hardware și software de nivel enterprise astfel încât apelurile și conversațiile să rămână în siguranță.

Căști Bang & Olufsen Cisco 980 - preț și disponibilitate

Bang & Olufsen Cisco 980 vor fi disponibile pentru comandă la începutul anului 2022, la un preț recomandat de 549 dolari.