Clever Taxi este cea mai utilizată aplicație de comandă taxi, însumând în momentul de față peste 27 milioane de comenzi procesate, fiind disponibilă în peste 20 de orașe din România.

poza1

În orele de vârf, aplicația înregistrează peste 450 de comenzi pe minut ­ cu excepția Revelionului când s­-a atins maxima de 1.000 de comenzi pe minut. Clever Taxi, le permite utilizatorilor să găsească un taxi într­-un timp mediu de 7 secunde, iar șoferul ajunge la client în 3:40 minute.

Clever Taxi este platforma mobilă cu cel mai mare număr de șoferi disponibil oricând în aplicație.

De­-a lungul celor 4 ani de activitate, au fost adăugate numeroase opțiuni speciale pentru îmbunătățirea experienței de comandă taxi. Printre acestea se regăsesc: alegerea companiilor preferate de taxi, dar și a șoferilor, posibilitatea blocării acestora, salvarea adreselor favorite și plata curselor direct din aplicație.

Din martie, Clever Taxi a introdus posibilitatea de a bloca anumiți șoferi sau de a-­i prioritiza la comenzi prin alegerea acestora ca șoferi favoriți. Acest lucru înseamnă propria rețea de șoferi care au lăsat o impresie plăcută utilizatorilor. Peste 90% dintre șoferii care folosesc aplicația sunt aleși ca șoferi favoriți de cel puțin un utilizator.

poza2

În topul șoferilor preferați din București se numără și Tuca Doina o șoferiță modernă ce a reușit să strângă o rețea de peste 300 de clienți. Este printre puținele femei care fac taxi și lucrează în sistemul Clever Taxi. Topul orașelor din restul țări este condus detașat de bărbați: Ciofalau George Marius (Brașov), Soltuz Constantin (Iași), Neagu Daniel (Cluj­Napoca).

Clever Taxi este prima și singura aplicație națională de comandă taxi din România ce permite utilizatorilor selectarea companiilor preferate de taxi. De asemenea, permite și plata curselor direct din aplicație: prin SMS sau card bancar. Această opțiune este disponibilă momentan doar în București, Cluj­Napoca și Târgu Mureș.

Aplicația funcționează în peste 20 de orașe din țară, printre care: București, Cluj­Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Oradea, Sibiu, Constanța, Galați, Bacău și Târgu Mureș.
Aplicația poate fi descărcată de aici.