Campania se derulează astăzi, 21 decembrie, între orele 11 și 16, și este valabilă doar pentru utilizatorii din București. Cadoul tău va ajunge la destinatar în mai puțin de o oră, fiind cel mai rapid serviciu de livări în această perioadă. E bine să ții minte faptul că nu trebuie neapărat să și comanzi un taxi pentru a le trimite prietenilor un cadou de Crăciun.

Cum funcționează?

Pentru a comanda un cadou inedit trebuie să ai instalată aplicația Clever Taxi, să fii logat și să ai atașat în contul tău un card de credit.

Joi, 21 decembrie, în meniul aplicației va fi disponibil un buton cu textul ”Cadouri ieșite din minți”. Tot ce trebuie să faci este să urmărești pașii din aplicație:

  • Apeși butonul Comandă un cadou
  • Alege cadoul preferat
  • Introdu datele de livrare
  • Plătește comanda

Aplicația Clever Taxi este una 100% românească, fiind prima aplicație de e-hailing din România ce permite atât plata cash, cât și cea din aplicație prin card bancar. Cu peste 600.000 de utilizatori, 40 de milioane de comenzi de la lansare în peste 20 de orașe, Clever Taxi s-a alăturat familiei mytaxi, compania care face parte din grupul Daimler. În Iunie 2017, Clever Taxi a fost achiziționată de mytaxi, alăturându-se astfel celei mai mare platforme europene de transport.