Cuvântul care a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de căutări a fost kendama.

Top 10 cele mai căutate produse pe eMAG în 2017:

  1. Telefon
  2. Televizor
  3. Kendama
  4. Laptop
  5. Aspirator
  6. Anvelope
  7. Nike
  8. Ceas
  9. Samsung
  10. Casti

Cele mai amuzante au fost grupate în categoriile: Cum se aude, așa se scrie, În curând pe eMAG, Viața satului, Știu exact ce caut, Brandu mare și Cel mai nefericit typo, iar topul complet al celor mai amuzante căutări din 2017.

Am selectat câteva dintre cuvintele cheie care ne-au amuzat pe noi cel mai mult din fiecare categorie. Pe restul le puteți descoperi folosind săgețile de mai jos.

Cele mai amuzante căutări pe eMAG în 2017

Din categoria ”Cum se aude, așa se scrie” ne-au sărit în ochi ”hensfri” (handsfree), ”elsidiuri” (LCD-uri), cal duty infiniti warpar (Call of Duty: Infinity Warfare) și ”bortavoce” (portavoce).

La capitolul ”în curând pe eMAG” ne-au amuzat căutările ”durex sarmale”, ”avocat divorț” și ”frățior de vânzare”.

Categoria ”Viața satului” a adus căutări de genul ”cercei de porci”; ”niculina stoican cd fireati dracu dusmani” și, macabrul, dar tradiționalul (?), foarfec castrat porci.

”Știu exact ce caut” are căutări foarte complexe și, în același timp, suficient de vagi. ”dinala de pus pe ochi pentru somn de frumuete”, ”de unde pot sa cumpar o instalatie cu tuburi de amplasat pe casa sa am apa calda de la soare”, dar și ”ham pentru o pisica calico care are blana scurta si tepoasa si isi tine coada in sus”.

Categoria ”Brandu mare” e una trista pentru companii. Huawei a fost ”hoaeiy” sau ”huhaieei”, HTC a ajuns ”hatce”, iar încălțămintea sport New Balance a devenit ”adidasi niu balnse”.

În secțiunea ”Cel mai nefericit typo” a infograficului cu cele mai amuzante căutări eMAG găsim cuvinte cheie precum ”decuratiune spuma” sau ”laba frigorifica”. Brrr!

Descoperiți toate căutările amuzante dezvăluite de eMAG folosind săgețile de mai jos.