„Următoarea mare oportunitate este tehnologia Edge, oriunde, de la retail la rafinării de petrol și până la orașe inteligente și spitale. Atunci când organizațiile pot analiza datele mai aproape de locul în care acestea sunt create, pot lua decizii mai rapid”, a declarat Michael Dell, președinte și director executiv, Dell Technologies. „Dell oferă companiilor soluții simple de stocare, gestionare și de generare a valorii din datele Edge ca parte a operațiunilor IT globale.”

Compania de cercetare IDC estimează că 50% din noua infrastructură IT va avea caracteristici Edge până în 2023. În prezent, 69% dintre companiile Fortune 100 utilizează deja soluții Edge furnizate de Dell Technologies. Dell Technologies acoperă necesitățile legate de ciclul de viață a datelor pentru următoarea frontieră tehnologică majoră. Noile soluții și actualizări anunțate astăzi includ:

  • Dell EMC VxRail satellite nodes aduce modelul operațional și eficiența VxRail în locații Edge cu o amprentă de infrastructură redusă. Acum, verticale precum retailul, producția și sucursalele organizațiilor pot utiliza VxRail mai simplu. Fiind singura soluție HCI proiectată în comun cu VMware, implementările VxRail satellite node single-node automatizează operațiunile de zi cu zi, monitorizarea stării infrastructurii și gestionarea ciclului de viață dintr-o locație centralizată, fără a fi nevoie de resurse tehnice și specializate locale.
  • Dell Technologies Validated Design for Manufacturing Edge with Litmus ajută companiile să conecteze, să gestioneze și să controleze dispozitive, date și aplicații industriale Edge disparate - din spații de producție și până la cloud - fără a fi necesară programarea. Producătorii pot lua rapid decizii pentru a repara echipamentele înainte ca acestea să cedeze, să îmbunătățească calitatea producției și să economisească costuri pe baza analizelor de date în timp real și cu ajutorul gestionării centralizate a dispozitivelor Litmus Industrial IoT Edge platform. Construită pe serverele Dell EMC VxRail sau PowerEdge, cu opțiunea de a utiliza VMware Edge Compute Stack, aceasta este cea de-a doua soluție de la Dell Technologies pentru a ajuta companiile să facă față complexității Edge în domeniul producției.
  • Dell EMC Edge Gateway ajută companiile să conecteze în siguranță mai multe dispozitive Edge în medii OT și IT pentru a oferi informații valoroase. Acest Gateway Edge compact, 5G,cu procesoare Intel Core din generația a 9-a, este proiectat să lucreze în medii industriale și poate rezista la temperaturi de la minus 4 la 140 grade Fahrenheit. Datorită capacităților de stocare și calcul, gateway-ului permite rularea de aplicații de procesare și analiză localizată a datelor, ajutând la rezolvarea culegerii de date și procesarea pain points.
  • Dell EMC Streaming Data Platform (SDP) adaugă o optimizare îmbunătățită a GPU pentru a integra streaming-ul video într-un mediu cu latență redusă și pentru a sprijini analiza în timp real pe serverele Dell EMC VxRail și PowerEdge. Organizațiile pot rula sarcini de lucru ușoare pe un singur nucleu folosind un nou pachet Edge, astfel încât să-și poată construi infrastructura pe baza nevoilor IT.
  • Latitude 5430 Rugged and Latitude 7330 Rugged Extreme sunt laptopuri concepute pentru a rezista în medii dure, menținând în același timp cele mai înalte niveluri de performanță și conectivitate. Laptopul Latitude 5430 Rugged este gata de lucru din orice loc, fiind cel mai ușor laptop din industrie și cel mai puternic, la categoria semi-robust, 5G și ecran de 14”. Laptopul Latitude 7330 Rugged Extreme este gata de lucru în cele mai extreme medii, fiind cel mai mic laptop robust de 13”, cu capacitate 5G, din industrie.

Aceste inovații sunt cele mai recente exemple ale modului în care Dell își extinde portofoliul Edge existent pentru a satisface nevoile unice ale clienților. Dell Technologies APEX Cloud Services with VMware Cloud, soluții anunțate la VMworld, oferă o platformă sigură gestionată de Dell pentru ca organizațiile să-și mute sarcini de lucru în mai multe medii cloud și Edge și să-și scaleze rapid resursele la prețuri previzibile și costuri transparente. În plus, noile servere tower și rack Dell EMC PowerEdge ajută organizațiile să gestioneze totul, de la sarcini de lucru esențiale și până la virtualizare, pe baza tehnologiei edge.

„Liderii din domeniul tehnologiei se confruntă cu sarcina dificilă de a identifica infrastructura pentru a gestiona datele Edge și de a găsi soluțiile potrivite pentru a capta valoare din aceste date, astfel încât să ia decizii în timp real bazate pe aceste date”, a declarat Matthew Eastwood, senior vice president, IDC. „Portofoliul Edge al Dell Technologies, care acoperă infrastructura, PC-urile și serviciile, ajută organizațiile de toate dimensiunile să dea un rost datelor.”

Dell Technologies îmbunătățește experiențele sportive bazate pe tehnologie ale Topgolf

Topgolf Entertainment Group a reunit anual peste 23 de milioane de invitați, în cele 72 de locații din 5 țări, pentru a se conecta la mix-ul dintre tehnologie și divertisment. Topgolf folosește Dell EMC VxRail la sediile sale pentru calcul la fața locului.

„Topgolf conectează oamenii prin experiențe sportive bazate pe tehnologie”, a spus Andrew Macaulay, Chief Technology Officer, Topgolf Entertainment Group. „Dell Technologies oferă o componentă neprețuită a strategiei noastre și baza tehnologiei noastre Toptracer, care este cheia experienței clienților.”

Disponibilitate

  • Dell EMC VxRail satellite nodes va fi disponibil global din 23 noiembrie 2021.
  • New Dell Technologies Edge Gateway model va fi disponibil global la începutul anului 2022.
  • Dell Technologies Validated Design for Manufacturing Edge va fi disponibil global începând cu 26 octombrie 2021.
  • Dell EMC Streaming Data Platform updates vor fi disponibile global din 30 octombrie 2021.
  • Comenzile pentru laptopurile Dell Latitude Rugged 5430 și 7730, cu Windows 11, se pot face începând cu 9 decembrie 2021.